Anker Powerbank | Top 3 Powerbanks fra Anker

anker_powerbank_logo

Anker er en af de lidt nyere spillere på markedet. Modsat flere andre store producenter som GP Batteries, Trust & Denver, er Anker stiftet i 2011. På trods af det, er det absolut det bedste Powerbank mærke på markedet. Dette ses også på de utallige af priser og anbefalinger som deres Powerbanks får, år efter år. Anker producerer deres produkter i Shenzhen, hvilket gør dem til en kinesisk producent, som desværre skræmmer nogle. På trods af det, er det uden tvivl det største brand af Powerbanks idag og de er klart førende på batterikvaliteten i deres powerbanks.

Test: De 3 bedste Powerbanks fra Anker

Om testen: Der er sat fokus på tre forskellige Powerbanks af mærket Anker. Disse powerbanks er udvalgt, da vi mener at de er et særligt godt køb. Vi kigger på parametrer som batterikvalitet, design, holdbarhed og funktionalitet. Hver enkelt model bliver opsummeret i en liste af fordele og ulemper, mens der også vil være udtalelser fra forbrugere der ejer og bruger Powerbanken.

1. Anker PowerCore 10.000 mAh Powerbank med IQ opladning

Anker PowerCore 10000 mAh Iq Charging
Verdens mindste 10.000 mAh Powerbank – Måler samme størrelse som et kreditkort!

Pris: 349 Kr

På billedet ser Powerbanken stor ud, men frygt ej – her har vi at gøre med en Powerbank på blot 9,2 Cm x 6 Cm x 2,2 Cm, og som kun vejer 180gr! Absolut den mindste Powerbank med et batteri på 10.000 mAh vi har haft i hænderne.

Opladning af din Smartphone med 2x Hastighed

Anker, verdens absolut bedste producent af Powerbanks har gjort det igen. Modellen her, kommer blot med én USB port – dog er denne på hele 2,4 Ampere og sikrer altså både at man kan oplade sin tablet og smartphone. En smartphone, som en iPhone 8 vil endda oplade dobbelt så hurtigt som normalt!

IQ charging – fremtiden for opladning med Powerbanks

Stort set alle Anker’s Powerbanks kommer idag med IQ charging. I alle Powerbanks sidder nemlig en chip der styrer hvor meget strøm der skal sendes igennem dit kabel og ind i din smartphone/tablet. Denne kan således måle om din enhed har brug for 5 Volt, 9 Volt eller noget helt tredje. Denne chip kalder Anker for IQ Power. Chippen sikrer også for at koorigere for den mængde strøm der bliver tabt igennem opladning med dit kabel (som lightning kabel eller MicroUSB). Her tillæger chippen den mængde strøm der går tabt og oplader derfor ca. 20% hurtigere end Powerbanks uden IQ chippen.

Hvor mange procent kan “Anker PowerCore 10.000 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 526% ~ 5 opladninger
iPhone 7 Plus 344% ~3,5 opladninger
iPhone 8 549% ~5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 337% ~3,5 opladninger
iPhone X368% ~3,5 opladninger
iPhone XR 340% ~3,5 opladninger
iPhone XS 377% ~4 opladninger

Pris: 349 Kr

Vurdering af Anker PowerCore Powerbank med 10.000 mAh

Hans, køber af Anker’s Powercore 10.000 mAh

Jeg er kæmpe fan af Anker, og kunne faktisk aldrig finde på at købe en Powerbank fra et andet mærke. Selvom jeg har prøvet andre modeller, så er Anker klart de bedste. Man kan virkelige mærke at batterikvaliteten og hastigheden på opladning er langt mere effektivt.

Fordele

 • Ekstrem lille størrelse
 • Lav vægt
 • Oplad enheder med 2,4 A og oplad selve Powerbanken med 2 A
 • Kan oplade tablets
 • Opladning af smartphones med 2x Hastighed
 • Oplader i snit 20% hurtigere end andre Powerbanks, grundet intelligent IQ Chip.
 • Scorer topkarakter som “Bedste køb til prisen” i årets store Powerbank Test

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB – dog 2A, hurtigere end andre Powerbanks.
 • Kun 1 USB-Port

2. Anker PowerCore+ 20.100 mAh med IQ Charging og USB-C

Anker PowerCore+ 20100 mAh USB-C Powerbank
Anker’s absolut stærkeste Powerbank. Kan blandt andet oplade en hel Macbook Pro med USB-C

Pris: 649 Kr 749 Kr

Her har vi at gøre med Anker’s førende Powerbank. Den er utrolig kraftig, faktisk kraftig nok til at kunne oplade en Macbook Pro med USB-C. Batteriet er på 20.100 mAh og vil være nok til selv den krævende forbruger.

Hvad kan Anker Powercore+ som andre Powerbanks ikke kan?

Powerbanken kommer med to USB-Porte, begge på 2,4 Ampere. Dette er nok til en dobbelt så hurtig opladning af alle iPhones, samt en 50% hurtigere opladning af tablets. På Powerbanken sidder og en USB-C udgang, som både kan oplade enheder, men også bruges til at oplade selve Powerbanken. Denne er på hele 3 Ampere og er derved stærk nok til at oplade en Macbook med USB-C (11, 12 og 13 tommer). Dertil kommer, at Anker har valgt at inkludere et USB-C kabel med, når man køber Powerbanken.

Et stort batteri i et meget kompakt design

Grundet det store batteri på 20.100 mAh, er Powerbanken en anelse for stor til at gå rundt med på gaden og have med i inderlommen. Anker har dog gjort et rigtigt godt stykke arbejde med at formindske størrelsen. Powerbanken vejer 455 gr. og har en størrelse på 6 Cm x 18,5 Cm x 2,4 Cm. Dette er uden tvivl den bedste Powerbank til flyveturen, sommerhuset eller festivalen. Samlet set scorer powerbanken også en første plads, i vores test af Powerbanks med 20000 mAh

Hvor mange gange kan Anker Powercore+ på 20.100 mAh oplade min iPhone?

iPhone 7 1024% ~ 10 opladninger
iPhone 7 Plus 700% ~ 7 opladninger
iPhone 8 1096% ~ 11 opladninger
iPhone 8 Plus 672% ~ 7 opladninger
iPhone X736% ~ 7,5 opladninger
iPhone XR 680% ~ 7 opladninger
iPhone XS 752% ~ 7,5 opladninger

Pris: 649 Kr

Vurdering af Sandbergs mest robuste og kraftige Powerbank

Frederik, køber af den omtalte Anker Powerbank

Jeg brugte Powerbanken meget i forbindelse med en tur på Roskilde Festival. Den blev opladt den hjemmefra da det tager en del tid, men så havde jeg heller ikke brug for at oplade den i en hel uge. Jeg købte den da jeg havde brug for en Powerbank der kunne holde til lidt af hvert – og indtil videre har den ikke skuffet!

Fordele

 • Kæmpe batteri på 20.100 mAh
 • Kan oplade både en tablet og telefon på samme tid
 • Kan oplade en Macbook med USB-C
 • Kan modtage hårde slag og tab
 • IQ Charging sikrer 20% hurtigere opladning end normalt
 • Kompakt og minimalistisk design
 • USB-C Kabel medfølger

Ulemper

 • En relativt stor investering prismæssigt (men det kan betale sig)

3. Anker SoundCore Sport XL – Powerbank og højtaler på samme tid

Anker SoundCore Sport XL Powerbank Højtaler
Ankers bud på en kombineret højtaler og Powerbank – og her er der ikke sparret på lydkvaliteten!

Pris: 999 Kr

Oplev højtaleren ved at se den korte video fra Anker

Normalt tager vi udelukkende et kig på Powerbanks. Men da vi hørte denne model både spille musik og oplade på samme tid var vi solgt. For hvad får man egenligt når verdens førende Powerbank producent kombinerer deres batteri med en højtaler?

Lydkvalitet og afspilningstid til perfektion

Da Anker normalt ikke er et mærke der laver højtalere var vi meget spændte på at høre lydkvaliteten. Den har heldigvis ikke skuffet os, da lyden er rigtig god, med en perfekt mængde af bas, undertone og diskant. Udover det, har Anker sørget for en afspilningstid på 15 timer ved fuld styrke på 89db. Det er rigtigt lang tid, og har man brug for at oplade sin smartphone mens man spiller, er der rig mulighed for dette med et batteri på 4.400 mAh

Vandtæt, støvresistent og meget modtagelig over for tab og slag

Når Anker udkommer med et nyt produkt, går de ofte “all-in”. Det har de også gjort i dette tilfælde. Højtaleren er nemlig både vandtæt ned til 1 meter, støvresistent – hvilket også gælder sand og småsten. Den er desuden dækket af et lag af gummi på ydersiden, hvilket gør den modtagelig overfor slag og tab. På højtaleren sidder dog kun en enkelt USB port med 5V / 1A. Dette er nok til opladning af en smartphone, uanset hvilken model man er indehaver af.

Hvis man ønsker at investere i en kombineret højtaler og Powerbank, vil denne Sandberg Powerbank desuden også være et kig værd.

Hvor mange gange kan Sandbergs kombinerede højtaler og Powerbank oplade min iPhone?

iPhone 7 225% ~ 2,25 opladninger
iPhone 7 Plus 154% ~ 1,5 opladninger
iPhone 8 241% ~ 2,5 opladninger
iPhone 8 Plus 147% ~ 1,5 opladninger
iPhone X161% ~ 1,5 opladninger
iPhone XR 141% ~ 1,5 opladninger
iPhone XS 165% ~ 1,5 opladninger

Der skal tages forbehold for at Powerbanken ikke kan oplade til oplyste procenter, hvis man bruger højtaleren til afspilning på samme tid.

Pris: 999 Kr

Vurdering af Ankers kombinerede Powerbank og højtaler

Konrad, køber og bruger ofte Powerbanken/Højtaleren

Jeg købte denne smarte Powerbank fra Anker over sommeren 2019. Den er perfekt til at tage med på stranden, hvor jeg blot har brug for en opladning hvis jeg ligger der hele dagen. Samtidigt er bluetooth funktionen rigtig god, den dækker 20 meter. Så jeg tog den tit med over til Volleyball banen.

Fordele

 • Kan spille i op til 15 timer på blot en opladning
 • Bluetooth og AUX
 • Oplad din smartphone mens du afspiller musik
 • Vandtæt, Støvresistent og modtagelig overfor slag
 • Høj lydstyrke (89db) og en rigtig god lydkvalitet

Ulemper

 • Oplades udelukkende med MicroUSB
 • Kan kun oplade en enhed af gangen.
 • Er ikke kraftig nok til opladning af tablets

Click to rate this post!
[i Alt: 4 Gennemsnit: 5]