Powerbank 10000 mAh | Top 3 Powerbanks med 10.000 mAh

Powerbank 10000 mAh, er absolut den mest foretrukne størrelse blandt forbrugere idag. Det er den, da 10.000 vil mAh være langt den bedste størrelse i hverdagen. Man får et stort batteri, hvor der vil være til mellem 4-6 opladninger af en smartphone, mens de fleste Powerbanks på 10.000 mAh også kan oplade tablets. Samtidigt har de fleste modeller flere USB-Porte, så man kan oplade flere enheder af gangen.

Alt dette får man, mens at selve Powerbanken ikke er særligt stor. Mange synes det er ærgerligt at bære rundt på en kæmpe klods af et batteri, og dette undgår man ofte med størrelsen på en powerbank 10000 mAh. Derfor er der også klart flest 10000 mAh Powerbanks, i vores store årlige test af Powerbanks.

Test: De 3 bedste Powerbanks med 10.000 mAh

Om testen: I testen er der udvalgt 3 forskellige Powerbanks, som alle har det tilfælles at deres batteristørrelse er på 10.000 mAh. Disse Powerbanks er valgt ud fra flere forskellige parametrer, som kvalitet, størrelse, ydeevne, funktionalitet og pris. Kort forklaret, er Powerbanksne udvalgt da vi mener de er et særligt godt køb. I testen forklarer og fortæller vi om den enkelte model, mens også har udarbejdet en liste af fordele og ulemper. Dertil kommer kommentarer fra købere og brugere af Powerbanken.

1. Anker PowerCore 10.000 mAh Powerbank med IQ opladning

anker_powercore_10000_mah_powerbank
10.000 mAh Powerbank fra Anker, der måler samme størrelse som et kreditkort

Pris: 349 Kr

På billedet ovenfor ser Powerbanken en anelse stor ud, men det er den slet ikke. Her har vi en Powerbank der blot måler 9,2 Cm x 6 Cm x 2,2 Cm, og som kun vejer 180gr! Dette er den samme størrelse som et kreditkort. Dette er altså testens mindste Powerbank med et batteri på 10.000 mAh.

Powerbank der oplader dobbelt så hurtigt

Hvis man ikke kender til Anker, er det fordi at det er et relativt nystartet mærke. På trods af det, producerer de generelt de bedste Powerbanks overhovedet. Særligt deres kvalitet af batterier og teknologi overrasker mange. Denne Powerbank, har blot én USB port – men dog på hele 2,4 Ampere. Dette giver mulighed for opladning af både smartphones og tablets. En smartphone, som en iPhone 7 eller 8 vil endda oplade dobbelt så hurtigt som normalt, da de normalt oplades med 1 Ampere.

IQ Charging – Ankers egen teknologi for hurtigere opladning

Alle Anker’s nyere Powerbanks kommer med IQ charging. Dette er den chip som sidder i alle Powerbanks og korrigerer, hvor meget strøm der skal sendes igennem kablet og ind i ens enhed (som en iPhone). Ankers inteligente chip kan måle om din enhed har brug for f.eks 10 Volt, 15 Volt eller noget helt tredje. Chippen kalder Anker for IQ Power. Chippen kan også aflæse den mængde strøm der går tabt igennem opladning med et kabel (som et lightning kabel eller USB-C). Her sørger chippen for at tillægge den mængde strøm der går tabt og derfor oplader Ankers powerbanks ca. 20% hurtigere end Powerbanks uden en IQ chip. Man kan læse mere om Anker og IQ Charging her.

Hvor mange procent kan “Anker PowerCore 10.000 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 526% ~ 5 opladninger
iPhone 7 Plus 344% ~3,5 opladninger
iPhone 8 549% ~5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 337% ~3,5 opladninger
iPhone X368% ~3,5 opladninger
iPhone XR 340% ~3,5 opladninger
iPhone XS 377% ~4 opladninger

Pris: 349 Kr

Vurdering af Anker PowerCore Powerbank med 10.000 mAh

Hans, køber af Anker’s Powercore 10.000 mAh

Jeg er kæmpe fan af Anker, og kunne faktisk aldrig finde på at købe en Powerbank fra et andet mærke. Selvom jeg har prøvet andre modeller, så er Anker klart de bedste. Man kan virkelige mærke at batterikvaliteten og hastigheden på opladning er langt mere effektivt.

Fordele

 • Lille i størrelsen. Måler blot 9x6x2 Cm.
 • Lav vægt (180gr).
 • Oplad smartphones/tablets med 2,4 Ampere og selve Powerbanken med 2 Ampere.
 • Opladning af smartphones dobbelt så hurtigt (100%).
 • Oplader 20% hurtigere end andre Powerbanks, grundet intelligent IQ Chip fra Anker.

Ulemper

 • Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB – dog 2A, hurtigere end andre Powerbanks.
 • Med én USB-Port, kan man kun oplad en enhed af gangen

2. Power Stone fra det danske mærke Greylime (10.400 mAh)

greylime_power_stone_bank_10400_mah
En langt mere minimalistisk Powerbank. Mange vil slet ikke kunne se at der tale om en Powerbank, da den er formet som en sten

Pris: 269 Kr 349 Kr

Greylime er et af de få danske brands som virkelig har slået igennem. De er særligt kendt for deres “Power stones” hvor powerbankens design er formet som en sten både i størrelse og udseende. En rigtig lækker Powerbank, for dem der går op i det minimalistiske design og ikke ønsker at tiltrække for meget opmærksomhed.

Minimalistisk designer Powerbank i flere forskellige farver

Mange forbrugere mener at Powerbanks generelt ikke er kønne at se på, og ligner en klods man går rundt med i bukse- eller inderlommen. Powerbanken på 10.000 mAh her, er til gengæld langt mere stilren og minimalistisk. Dens design får ikke så meget opmærksomhed, hvilket er præcis, hvad det danske mærke GreyLime går efter. Mange vil faktisk slet ikke kunne se at der er tale om en Powerbank.

Powerbanken kommer i flere farver: Mørkeblå, Grå og Sandfarvet, de kan alle ses lige her.

Dansk testvinder Powerbank i Politiken & Ekstrabladet

Selvom vi selv er begejstrede for Powerbanken, er vi ikke de eneste. Lige præcis denne model på billedet, har nemlig vundet tests i både Politiken og Ekstrabladet. Årsagen finder man blandt andet i dens batteri, som er af en rigtig god kvalitet. Producenten af batteriet er Panasonic, som er kendt for at lave batterier med en høj ydeevne og holdbarhed. Tidligere har de også leveret batterier til elbil-mærket, Tesla.

En af Powerbankens andre fordele er at den har to USB-porte på 2.1 Ampere. Det betyder altså at man kan oplade to enheder af gangen, som kunne være en iPhone og en iPad – dvs. både smartphones og tablets.-

Hvor mange procent kan “Greylime Power Stone med 10.400 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 547% ~ 5,5 opladninger
iPhone 7 Plus 357% ~ 3,5 opladninger
iPhone 8 570% ~ 5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 350% ~ 3,5 opladninger
iPhone X382% ~ 4 opladninger
iPhone XR 353% ~ 3,5 opladninger
iPhone XS 392% ~ 4 opladninger

Pris: 269 Kr 349 Kr

Vurdering af Greylimes Power stone på 10.000 mAh

Camilla, køber af GreyLime Powerbanken med 10.400 mAh

Jeg har egenligt aldrig været fan af Powerbanks. Jeg synes de fylder meget i tasken og er utroligt grimme at se på. Her har jeg dog fundet en model fra Greylime, som ikke giver så meget opmærksomhed – og så har den samtidigt et godt batteri. Jeg oplader kun Powerbanken ugenligt, medmindre jeg tager den med på ferie, og her er 10.400 mAh en god størrelse.

Fordele

 • Dansk mærke
 • Minimalistisk udført design
 • Testvinder i Politiken og Ekstrabladet.
 • 2,1 Ampere giver mulighed for opladning af en Tablet.
 • 2x USB-porte giver muligheden for opladning af to enheder af gangen.

Ulemper

 • Kan udelukkende oplades med MicroUSB

3. Sandberg Powerbank 10000 mAh

sandberg_powerbank_10000_mah
Sandberg har valgt både at gøre plads til 2 USB-porte og en lommelygte, i denne lidt billigere variant af en 10.000 mAh Powerbank

Pris: 249 Kr

Testen tredje bud på en 10.000 mAh Powerbank, er lidt billigere end de andre. Pt. er modellen faktisk på tilbud til 249 Kr, og placerer sig derved under de andre Powerbanks. Trods det, har den utroligt meget at byde på.

Meget tynd Powerbank – Perfekt størrelse til lommen

Med størrelsen på kun 14cm x 7 cm x 1,5 cm, får man virkelig en en slim Powerbanken. Sandbergs model kan nemt ligge i lommen sammen med ens smartphone, uden at man synes det er behageligt. Powerbanken vejer desuden blot 270 gr. Det gør altså virkelig, at man ikke føler man går rundt med en mursten i lommen/tasken.

Opladning af to telefoner på samme tid

Powerbanken har to USB-porte, der kan bruges med et kabel til ens smartphone. Dette giver mulighed for at Powerbanken kan oplade to telefoner på samme tid, som f.eks en iPhone 7 og en Samsung Galaxy. Begge USB-porte har 5 volt, dog en forskellig ampere på 1 og 2.1. Det betyder at den ene port kan oplade en telefon ved normal hastighed, mens den anden kan oplade både tablets og telefoner, ved en højere hastighed.

Hvor mange procent kan “Sandberg Powerbank 10.000 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 526% ~ 5 opladninger
iPhone 7 Plus 344% ~3,5 opladninger
iPhone 8 549% ~5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 337% ~3,5 opladninger
iPhone X368% ~3,5 opladninger
iPhone XR 340% ~3,5 opladninger
iPhone XS 377% ~4 opladninger

Pris: 249 Kr

Vurdering af Sandberg Powerbank 10.000 mAh

Rasmus, bruger selv Sandberg Powerbanken

Powerbanken er perfekt til min hverdag. Størrelsen og den lave vægt, gør at man ikke føler at man går rundt med en mursten i lommen, og den vejer heller ikke meget i tasken. Derudover deler jeg den ofte med venner i toget, da den kan oplade to enheder af gangen, på trods af dens lille størrelse. Perfekt af have i tasken, bukselommen eller inderlommen.

Fordele

 • Tykkelse på blot 1,5 Cm.
 • Lav vægt (270 gr.)
 • Oplad 2 enheder af gangen.
 • Med en USB-port på 2.1 Ampere, kan man oplade en tablet.
 • Beskyttende lag af gummi rundt om Powerbanken.

Ulemper

 • Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB ved en hastighed på 1A.

Click to rate this post!
[i Alt: 1 Gennemsnit: 5]