Aktuelle Powerbank Tilbud ⇒ Find Billig Powerbank her

Vi har lavet denne side for at vise, hvilke tilbud på Powerbanks der er lige nu. På den måde, kan man gøre en ekstra god handel og finde en billig Powerbank. Siden indeholder top 3 tilbud og bliver opdateret regelmæssigt. Så finder man ikke en Powerbank man ønsker at købe, er der stor chance for man finder en senere hen. Derudover bør det nævnes at vi kun udvælger Powerbanks, som er af en særligt kvalitet og også vil være et god køb uden tilbud. Der vil også være link til tests af den enkelte Powerbank.

1. Sandberg Solcelle Powerbank med 8000 mAh

Et super godt tilbud, på en Solcelle Powerbank – perfekt til outdoor, hvor man ikke altid har mulighed for at få strøm på telefonen.

Pris: 399 Kr 499 Kr

Sandberg, et dansk og respekteret elektronikbrand har fremstille en Powerbank der kan noget særligt. Den indeholder nemlig et solcellepanel på fronten, som bruger solens stråler til at lade Powerbanken op – og derved ens enheder, som en smartphone, tablet eller andet.

Kan kan oplade en smartphone, ved brug af solens stråler?

Det tager dog længere tid end man lige forventer. På Sandbergs hjemmeside, oplyser de at ved 8 timers direkte sol på panelet, kan ens standard smartphone opnå 25% af batteriet opladt. Forklaringen på dette, er at panelet er småt. Tilgengæld, kan Powerbanken på tilbud også oplades på normalvis, ved brug af et MicroUSB kabel, som selvfølgelig medfølger.

Vinder af solcelle Powerbank test

Da vi testede solcelle Powerbanks på det danske marked, blev Sandbergs model klart vinderen. Det skyldes at dens indgange og udgange giver mange opladnings-muligheder. Powerbanken har to USB-porte der bruges til opladning, en på 2,1 A og den anden på 1 A. Den ene er derved kraftig nok til opladning af tablets, mens den anden kun kan oplade smartphones. Endvidere er Powerbankens yderste lag af gummi, så den kan modtage slag og tab. Derudover er den vand og støv resistent. En effektiv og billig powerbank på tilbud.

Leder du efter andre Solcelle Powerbanks? Se vores test af Solcelle Powerbanks her.

Hvor mange procent kan “Sandberg Solcelle Powerbank 8.000 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 420% ~ 4,25 opladninger
iPhone 7 Plus 275% ~ 2,75 opladninger
iPhone 8 439% ~ 4,5 opladninger
iPhone 8 Plus 269% ~ 2,75 opladninger
iPhone X272% ~ 2,75 opladninger
iPhone XR 272% ~ 2,75 opladninger
iPhone XS 301% ~ 3 opladninger

Pris: 399 Kr 499 Kr

Vurdering fra 1 til 5 Stjerner

2. GreyLime Power Stone 10.400 mAh

Testvinder i Politiken & Ekstra Bladet. En af de førende og mest populære Powerbanks i Danmark, der er designet som en sten. Deraf navnet “Power stone”

Pris: 329 Kr 349 Kr

GreyLime er endnu et Dansk mærke, som virkelig har trådt ind på markedet for Powerbanks med succes. Særligt deres serie af power stones, er populære, grundet designet der er meget minimalistisk og stilrent, modsat andre Powerbanks der ofte er grimme og ligner batteriklodser.

Billig Powerbank, der kan oplade iPhone og iPad på samme tid

Powerbanken har to USB-porte, den ene med 2,1 A og den anden med 1 A. Den ene er derved kraftig nok til opladning af tablets, mens den anden kun kan bruges til smartphones. Med et batteri på 10.400 mAh, kan man dog se frem til mange opladninger. Hvis man f.eks er indehaver af en iPhone 7, kan den oplades 5 gange, hvis Powerbanken har 100% strøm.

Testvinderen i Ekstra Bladet og Politiken er på tilbud

Powerbanken her har vundet priser i både EB og Politiken, mens den også scorer højt vi vores egen Powerbank test, hvor den har fået en 2. plads. Grunden til de flotte placeringer, er klart det minimaltiske design formet som en sten. De fleste forbrugere vil slet ikke kunne se der er tale om en Powerbank, også derfra udtrykket Power stone kommer. Powerbanken har en ru overflade der gør den rigtig lækker at have i hånden, mens den også findes i farverne, grå, sandfarvet og mørke blå.

Vild med det danske mærke Greylime? Se vores test af de 3 bedste GreyLime Powerbanks.

Hvor mange procent kan “GreyLime Power Stone på 10.400 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 547% ~ 5,5 opladninger
iPhone 7 Plus 357% ~ 3,5 opladninger
iPhone 8 570% ~ 5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 350% ~ 3,5 opladninger
iPhone X382% ~ 4 opladninger
iPhone XR 353% ~ 3,5 opladninger
iPhone XS 392% ~ 4 opladninger

Pris: 329 Kr 349 Kr

Vurdering fra 1 til 5 Stjerner

3. Billig Powerbank (Sandberg 10.000 mAh) – Ultra tynd

Den tyndeste Powerbank på tilbud lige nu (blot 1,5 Cm). Her har vi fundet et rigtigt godt tilbud, på en i forvejen alt for billig Powerbank.

Pris: 249 Kr 299 Kr

Endnu en model fra Sandberg, der indtager 7. pladsen i vores store Powerbank test. Powerbanken er utrolig tynd (blot 1,5 cm), og gør den rigtig nem at have i bukselommen, inderlommen eller tasken.

Kompakt Powerbank der lige nu er på tilbud

Sandbergs Powerbank måler 14 x 7 x 1,5 Cm, og giver en størrelse der er en smule mindre end en iPhone Plus. Den vejer desuden 300 gr, hvilket placerer den meget i midten blandt andre Powerbanks på 10.000 mAh. Man skulle tro at en tykkelse på 1,5 Cm ville give problemer med antallet af USB-Porte, men dette er heldigvis ikke tilfældet. Der er nemlig blevet plads til to af slagsens, en på 2,1 A og en anden på 1 A.

Til dig der ønsker en billig og tynd

Hvis man er typen der har brug for et 10.000 mAh batteri i hverdagen, er denne et rigtigt godt valgt. Grundet tykkelsen, vil powerbanken ikke stikke for meget ud og hvis man bærer rundt på den i lommen, vil det blot ligne at man bærer rundt på en telefon. Som en lille ekstra feature har den også en lommelygte på fronten.

Du kan desuden se vores gennemgang af de 3 bedste Sandberg Powerbanks lige her.

Hvor mange procent kan “Sandberg Powerbank 10.000 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 526% ~ 5 opladninger
iPhone 7 Plus 344% ~3,5 opladninger
iPhone 8 549% ~5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 337% ~3,5 opladninger
iPhone X368% ~3,5 opladninger
iPhone XR 340% ~3,5 opladninger
iPhone XS 377% ~4 opladninger

Pris: 249 Kr 299 Kr

Vurdering fra 1 til 5 Stjerner

Click to rate this post!
[i Alt: 2 Gennemsnit: 5]