Anker Powerbank | Top 5 Powerbanks fra Anker

 📑 Forbrugerguide til køb af Anker Powerbank, Januar 2021

📌 Find nemt den bedste Anker Powerbank i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Powerbank fra Anker.

PlaceringPowerbank_billedeVurderingKøb_her
🥇Anker_Powerbank_select_20000_mAh
🥈Anker_PowerCore_2_Slim_10000_mAh
🥉Anker_Powercore_20100_mAh
4anker_powercore+_20100_mah
5anker_soundcore_sport_xl_højtaler_og_powerbank
anker_powerbanks
De tre førende topmodeller fra Anker, som også scorer topkarakterer i vores Anker Powerbank guide

De 5 bedste Powerbanks fra Anker

Der er sat fokus på fem forskellige Powerbanks af mærket Anker. Disse powerbanks er udvalgt, da vi mener at de er et særligt godt køb. Vi kigger på parametrer som batterikvalitet, design, holdbarhed og funktionalitet. Hver enkelt model bliver opsummeret i en liste af fordele og ulemper, mens der også vil være udtalelser fra forbrugere der ejer og bruger Powerbanken.

1. Anker PowerCore Select 20.000 mAh Powerbank med iQ charging

anker_powercore_select_20000_mah_powerbank_test_vinder
Den bedste Anker Powerbank, deres Select model med 20.000 mAh, iQ charging og 2 USB udgange
ForhandlerPrisKøb her

429 Kr.

Anker PowerCore Select 20.000 mAh, den bedste Anker Powerbank og årets nummer to i den store Powerbank test. Anker har med deres Select serie formået at lave en powerbank med kæmpe ydeevnen, hvor prisen er holdt et lavere niveau. Select serien er Ankers billigste Powerbank, men med 2 USB porte på 18W, er der rigeligt med styrke til opladning af både iPhones, iPads og andre enheder. Powerbanken måler kun 15 x 6,94 x 2,5 cm, hvilket er en rigtig flot størrelse for en Powerbank med et så stærkt batteri.

Derfor vinder denne Anker Select Powerbank testen

Ankers Select serie af Powerbanks er deres mest prisvenlige serie. På trods af den lave pris, er der ikke sparret på hverken ydeevne og batteristørrelse. Til den pris, er det sjældent at man finder en Powerbank med et så stort batteri og med to USB udgange, der kan oplade smartphones med max hastighed. Et af de eneste steder der er sparret, er opladningen af selve Powerbanken. Dette gøres med micro USB, mens de fleste topmodeller bruger USB-C.

Vurdering af Anker PowerCore Select 20.000 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Anker har formået at lave en Powerbank med et stort batteri, i et meget småt og veludført design. Powerbanken har den maksimale ydeevne ifht til opladning af smartphones, og kan nemt deles med to USB udgange. Powerbanken er envidere ekstremt lækker at have i hånden og er meget transportabel, i forhold til andre modeller på 20.000 mAh.

Fordele

 • Kæmpe batteri på 20000 mAh
 • 2x USB udgange – Kan oplade både en tablet og telefon på samme tid
 • Kan modtage hårde slag og tab
 • IQ Charging sikrer 20% hurtigere opladning end normalt
 • Kompakt og minimalistisk design
 • Meget prisvenlig, absolut den bedste Anker Powerbank til prisen

Ulemper

 • Ingen USB-C port
ForhandlerPrisKøb her

429 Kr.

2. Anker PowerCore || 10.000 mAh – Ultra tynd og let Powerbank fra Anker

Anker_PowerCore_2_Slim_10000_mAh
Ankers tyndeste Powerbank på kun 1,5 cm og en vægt på blot 200gr – Ultra transportabel Powerbank
ForhandlerPrisKøb her

419 Kr.

Anker PowerCore Slim 2, er efterfølgeren til Ankers første slim model der var ekstremt populær. Denne nyere og forbedrede version er Ankers mindste Powerbank til dato, med et batteri på 10.000 mAh. Med en størrelse på blot 13,7 x 6,6 x 1,5 cm, får man en Powerbank der kan ligge i lommen eller i jakken uden problemer – perfekt til en dag på farten. Vægten er blot 200gr, hvilket er næsten uhørt lavt når man sammenligner med andre 10000 mAh powerbanks.

To USB udgange med ekstra meget power

Da størrelsen på Powerbanken er holdt på et absolut minimum, kommer Powerbanken kun en standard USB port og Denne kan dog levere helt op til 18W – hvilket er nok til den hurtigste opladning af smartphones, som iPhone, men også er nok til en 50% hurtigere opladning af tablets. Selve opladningstiden varierer selvfølgelig fra enhed til enhed, men en standard smartphone kan oplades på ca. 1 – 1,5 timer (0 til 100%).

Vurdering af Anker PowerCore Slim || 10.000 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Med den nye model af Anker PowerCore Slim, har Anket formået at mindske både størrelse og vægt endnu mere. Powerbanken er perfekt til dem der ønsker et relativt stort batteri, men ikke vil gå rundt med en klods. Her får man en Powerbank der fylder langt mindre end ens smartphone, men kan klare 3 fulde opladninger. Med vægten på blot 200gr, er powerbanken ultra transportabel – men har kun en traditionel USB udgang og en USB-C udgang.

Fordele

 • Stort batteri på 10000 mAh
 • 2x USB udgange – Kan oplade både en tablet og telefon på samme tid
 • Kan modtage hårde slag og tab, powerbanken er beskyttet af gummi
 • IQ Charging sikrer 20% hurtigere opladning end normalt
 • Lille størrelse (13,7 x 6,6 x 1,5 cm)
 • Lav vægt (200 gr.)

Ulemper

 • Relativ høj pris for en 10.000 mAh Anker Powerbank
ForhandlerPrisKøb her

419 Kr.

3. Anker PowerCore 20.100 mAh med 4.8A output og opladning af to enheder på samme tid

ForhandlerPrisKøb her

479 Kr.

På trods af at denne Powerbank er udviklet tilbage i 2017, er det en af de mest solgte Anker Powerbanks overhovedet. Den nyeste model, er blevet endnu mindre i størrelsen, mens ydeevne og input/output mulighederne er de samme. På powerbanken finder man to traditionelle USB udgange. Begge er med 2,4A og har en samlet styrke på 12W. Begge porte kan dog bruges på samme tid, hvilket giver en total styrke på 4,8A / 24W.

Anker Powerbank der er perfekt til at dele med venner og familie

Denne model scorer en flot 3. plads grundet det store batteri, ydeevnen og det minimalistiske design. Men absolut den største fordel, er at begge porte kan levere en høj opladningshastighed, og opretholde den, på trods af at man oplader to enheder på samme tid. Dette giver rig mulighed for at dele powerbanken med venner og familie, som i sommerhuset eller på bilturen.

Vurdering af Anker PowerCore 20.100 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Anker PowerCore 20.100 mAh er til dem der ønsker at være flere om en Powerbank. Med det kæmpe batteri og de to USB porte, kan den nemt deles med venner og familie. Dette gør den særligt godt, da hastigheden på 2,4 A (12W) bliver opretholdt for begge porte på samme tid. Samtidigt er den lækker at have i hånden og har et meget minimalistisk design. Ulempen er at den ingen USB-C port har, og derfor også skal oplades med Micro USB.

Fordele

 • Kæmpe batteri på 20.100 mAh
 • 2x USB udgange – Kan oplade både en tablet og telefon på samme tid
 • IQ Charging sikrer 20% hurtigere opladning end normalt
 • Lækkert og minimalistisk design

Ulemper

 • Powerbanken kan kun oplades med micro USB
 • Ingen USB-C port
ForhandlerPrisKøb her

479 Kr.

4. Anker PowerCore+ 26.800 mAh med IQ Charging og USB-C

Anker PowerCore+ 20100 mAh USB-C Powerbank
Anker’s absolut stærkeste Powerbank. Kan blandt andet oplade en hel Macbook Pro med USB-C
ForhandlerPrisKøb her
powerbanken_logo

799 Kr.

Her har vi at gøre med Anker’s førende Powerbank. Den er utrolig kraftig, faktisk kraftig nok til at kunne oplade en Macbook Pro med USB-C. Batteriet er på 20.100 mAh og vil være nok til selv den krævende forbruger.

Hvad kan Anker Powercore+ som andre Powerbanks ikke kan?

Powerbanken kommer med to USB-Porte, begge på 2,4 Ampere. Dette er nok til en dobbelt så hurtig opladning af alle iPhones, samt en 50% hurtigere opladning af tablets. På Powerbanken sidder og en USB-C udgang, som både kan oplade enheder, men også bruges til at oplade selve Powerbanken. Denne er på hele 3 Ampere og er derved stærk nok til at oplade en Macbook med USB-C (11, 12 og 13 tommer). Dertil kommer, at Anker har valgt at inkludere et USB-C kabel med, når man køber Powerbanken.

Et stort batteri i et meget kompakt design

Grundet det store batteri på 20.100 mAh, er Powerbanken en anelse for stor til at gå rundt med på gaden og have med i inderlommen. Anker har dog gjort et rigtigt godt stykke arbejde med at formindske størrelsen. Powerbanken vejer 455 gr. og har en størrelse på 6 Cm x 18,5 Cm x 2,4 Cm. Dette er uden tvivl den bedste Powerbank til flyveturen, sommerhuset eller festivalen. Samlet set scorer powerbanken også en første plads, i vores test af Powerbanks med 20000 mAh

Vurdering af Anker PowerCore+ 26.800 mAh – den mest robuste og kraftige Powerbank fra Anker

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Jeg brugte Powerbanken meget i forbindelse med en tur på Roskilde Festival. Den blev opladt den hjemmefra da det tager en del tid, men så havde jeg heller ikke brug for at oplade den i en hel uge. Jeg købte den da jeg havde brug for en Powerbank der kunne holde til lidt af hvert – og indtil videre har den ikke skuffet!

Fordele

 • Kæmpe batteri på 20.100 mAh
 • Kan oplade både en tablet og telefon på samme tid
 • Kan oplade en Macbook med USB-C
 • Kan modtage hårde slag og tab
 • IQ Charging sikrer 20% hurtigere opladning end normalt
 • Kompakt og minimalistisk design
 • USB-C Kabel medfølger

Ulemper

 • En relativt stor investering prismæssigt
ForhandlerPrisKøb her
powerbanken_logo

799 Kr.

5. Anker SoundCore Sport XL – Powerbank og højtaler på samme tid

Anker SoundCore Sport XL Powerbank Højtaler
Ankers bud på en kombineret højtaler og Powerbank – og her er der ikke sparret på lydkvaliteten!
ForhandlerPrisKøb her
pixojet_dk_logo

999 Kr.

Oplev højtaleren ved at se den korte video fra Anker

Normalt tager vi udelukkende et kig på Powerbanks. Men da vi hørte denne model både spille musik og oplade på samme tid var vi solgt. For hvad får man egenligt når verdens førende Powerbank producent kombinerer deres batteri med en højtaler?

Lydkvalitet og afspilningstid til perfektion

Da Anker normalt ikke er et mærke der laver højtalere var vi meget spændte på at høre lydkvaliteten. Den har heldigvis ikke skuffet os, da lyden er rigtig god, med en perfekt mængde af bas, undertone og diskant. Udover det, har Anker sørget for en afspilningstid på 15 timer ved fuld styrke på 89db. Det er rigtigt lang tid, og har man brug for at oplade sin smartphone mens man spiller, er der rig mulighed for dette med et batteri på 4.400 mAh

Vandtæt, støvresistent og meget modtagelig over for tab og slag

Når Anker udkommer med et nyt produkt, går de ofte “all-in”. Det har de også gjort i dette tilfælde. Højtaleren er nemlig både vandtæt ned til 1 meter, støvresistent – hvilket også gælder sand og småsten. Den er desuden dækket af et lag af gummi på ydersiden, hvilket gør den modtagelig overfor slag og tab. På højtaleren sidder dog kun en enkelt USB port med 5V / 1A. Dette er nok til opladning af en smartphone, uanset hvilken model man er indehaver af.

Hvis man ønsker at investere i en kombineret højtaler og Powerbank, vil denne Sandberg Powerbank desuden også være et kig værd.

Vurdering af Anker SoundCore Sport XL – Ankers kombinerede Powerbank og højtaler

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Jeg købte denne smarte Powerbank fra Anker over sommeren 2019. Den er perfekt til at tage med på stranden, hvor jeg blot har brug for en opladning hvis jeg ligger der hele dagen. Samtidigt er bluetooth funktionen rigtig god, den dækker 20 meter. Så jeg tog den tit med over til Volleyball banen.

Fordele

 • Kan spille i op til 15 timer på blot en opladning
 • Bluetooth og AUX
 • Oplad din smartphone mens du afspiller musik
 • Vandtæt, Støvresistent og modtagelig overfor slag
 • Høj lydstyrke (89db) og en rigtig god lydkvalitet

Ulemper

 • Oplades udelukkende med MicroUSB
 • Kan kun oplade en enhed af gangen.
 • Er ikke kraftig nok til opladning af tablets
ForhandlerPrisKøb her
pixojet_dk_logo

999 Kr.


Anker, verdens mest populære powerbank producent

anker_powerbank_logo

Anker er en af de lidt nyere spillere på markedet. Modsat flere andre store producenter som GP Batteries, Trust & Denver, er Anker stiftet i 2011. På trods af det, er det absolut det bedste Powerbank mærke på markedet. Dette ses også på de utallige af priser og anbefalinger som deres Powerbanks får, år efter år. Anker producerer deres produkter i Shenzhen, hvilket gør dem til en kinesisk producent, som desværre skræmmer nogle. På trods af det, er det uden tvivl det største brand af Powerbanks idag og de er klart førende på batterikvaliteten i deres powerbanks.

Click to rate this post!
[i Alt: 5 Gennemsnit: 5]