Blog

Strøm til dine bedste veninder

Når du er på udkig efter en ny powerbank, så er der flere ting, som den skal opfylde. Den skal være kraftfuld, og den skal kunne oplade din telefon både hurtigt og flere gange. Derudover må den gerne være nem at håndtere og som kronen på værket, skal den også helst være i et godt design.

Powerbanks fås nu i mange forskellige typer. De har forskellige udtryk, størrelser, farver og maskineri. Det kan være svært at vælge den rigtige, så derfor er det godt at kunne læse guides fra andre brugere, når de anmelder produkter. Powerbanks skal også helst være nemme at håndtere, og så må de også gerne være kraftfulde og fulde af strøm.

Et sjovere apparat

Måske har du allerede anskaffet dig en powerbank? Måske er du på udkig efter en anden type apparat, der er lidt sjovere end en powerbank? En vibrator kører også på strøm, den må også gerne være lavet i en godt design, men vigtigst af alt skal den være kraftfuld og kunne klare jobbet. På den måde har den mange ting til fælles med powerbanken.

Har du ledt efter den perfekte vibrator længere? Så kan det være du skal gå nye veje. Det kan også være, at du har helt andre krav til, hvad den skal kunne. Det kan være, at du har krav til hvis de skal være vandtætte? Det kan også være, du mest af alt går op i dets udseende? Du kan se et udvalg af de bedste her.

Måske savner du et udvalg af forskellige slags, fordi du godt kan lide at have et bredt sortiment at vælge ud fra. De fleste webshops i dag har heldigvis et stort udvalg, fordi de ved, at kunderne efterspørger mange forskellige variationer at vælge i mellem.

5 tidspunkter en powerbank vil være nyttig

Vi lever i en digital tid, og efterhånden bliver flere og flere ting digitale. Dette gælder i høj grad i form af apps til enten smartphones eller tablets. Det skal være mobilt, nemt og lige ved hånden. Men selvom de fleste mobiler får længere levetid på batteriet, så kan det være en god idé at anskaffe sig en powerbank.

Til koncerter

Ekstra strøm er altid nyttigt, når man er til koncert. De kan ofte være lange, og der kan være lang ventetid. Så er det godt at have en powerbank til både underholding gennem ventetiden, samt hjælp til at forevige koncerten gennem billeder og videoer.

På rejsen

Mange bruger mobilen til at tjekke rejseplan og tider for bus, tog osv. Nogle har endda deres billetter på mobilen. Derfor er det her altafgørende, at man har mulighed for at lade mobilen op, skulle det ske, at den gik tør for strøm. Det er virkelig praktisk, hvis du for eksempel er på charterrejse og ikke ofte er i nærheden af et sted, hvor du kan lade op.

På festivalen 

Ingen festival uden musik. Det gælder selvfølgelig også i din camp. Her kan en kraftfuld powerbank hjælpe med at skabe lidt stemning i lejren, når man altså ikke er til koncerterne.

I byen

Her kan man bruge sin opladte mobil til at finde sine venner igen, når man er blevet væk, eller måske ringe efter en taxa til at komme hjem. Måske endda også betale for lidt natmad?

Søndag morgen i sengen

Om søndagen vil man gerne bare blive liggende i sengen, og idéen om at forlade den virker fjern. Kan du ikke genkende den fornemmelse, er det måske på tide at skifte sengen ud. Læs mere her. Men har man det sådan her, kan en powerbank være nyttig. Så kan man streame Netflix og tjekke Facebook, helt uden at skulle rejse sig for at finde opladeren.

Vælg en Powerbank med logo til virksomheden

Powerbanken er med årerne blevet et utroligt populært produkt. Ikke blot blandt forbrugere, der bruger den til rejser, campingture og andre udflugter. Også i virksomhedsregime, er en Powerbank blevet et must-have. Den er utrolig nem at have liggende i bilen, i tasken eller at tage med på forretningsrejser. Ikke nok med at man undgår at løbe tør for strøm, kan man også vælge at promovere virksomheden med en Powerbank.

Står du eller din virksomhed overfor et køb af Powerbanks til medarbejdere, bør man overveje at få en skræddersyet løsning, hvor Powerbanksne bliver lavet med eget logo.

Mange virksomheder laver alt andet materiale med logo, alt fra kuglepenne, hæfter, ringbinde og meget andet. Så hvorfor ikke lave en Powerbank med logo?

Dette kræves, hvis man ønsker en Powerbank med logo

Ønsker man et specialdesignet produkt, f.eks med eget logo, kræver det en vis kvantitet. Det har aldrig givet mening at producere et fåtal af produkter, der er specialdesignede. Hvis man ønsker Powerbanks med eget logo, skal man derfor ofte bestille en mængde på mindst 25 stks. Kan man aftage et højere antal, er der også gode muligheder for at få en lavere pris. Ofte er besparelsen fra 25 stks til 100 stks, helt op imod 10% af den samlede ordre.

Hvilken størrelse Powerbank skal man vælge?

Hvis man kan matche kvantiteten, bør det næste man kigger på, være størrelsen og designet. En Powerbank, kommer i mange forskellige varianter og størrelser, hvorfor man bør tænke sig grundigt om. Størrelsen på batteriet, betegnes som mAh, og er et udtryk for, hvor meget strøm batteriet kan lagre. Den mest normale Powerbank størrelse i dag, er på 10.000 mAh. og kan lade ca. 4-5 smartphones. Til gengæld fylder Powerbanken en del, og vil derfor være mere synlig i en bukselomme/jakkelomme. Hvis man vælger en virksomhed der specialiserer sig i promotionsprodukter og materiale som Wilke Promotion, har man mange valgmuligheder og vil kunne bladre igennem mange forskellige størrelser af Powerbanks.

Finansiering af en Powerbank

Definitionen af en Powerbank er meget bred, da specifikationerne svinger rigtigt meget. Nogle er kæmpe store, har et stort batteri på 20000 mAh, flere forskellige USB ind -og udgange, samt muligheder som trådløs opladning, fast charge, USB 3.0 og meget andet. Disse er naturligvis dyrere end, andre Powerbanks der er små, nemme at transportere og har den samme pris som en tur på en cafe.

Står man i en akut mangel efter en Powerbank, kan det være en ide tage et lån fra koldekontanter.dk. Er man på vej på en udenlands rejse, eller en campingferie, vil dette give god mening, da alternativet er langt værre. En kraftig Powerbank i den høje ende af prisklassen, har typisk mulighed for at oplade en smartphone rigtigt mange gange. Er man i udlandet, kan man derfor undgå at skulle bruge en oplader, da en af disse Powerbanks har nok strøm til over 7 opladninger.

Hvilken løsning man bør vælge

Når det kommer til finansiering af produkter, som en Powerbank, er der flere forskellige muligheder. Disse er selvfølgelig op til den enkelte, og derfor kan det også være svært at vejlede den enkelte i hvad de bør gøre.

Først og fremmest kan man låne igennem familie og venner. Dette bør altid være ens første valg.

Dernæst, kan man vælge at bruge en shopping kredit. Mange webshops har i dag mulighed for at finansiere ens køb, igennem en kreditor der har specialiseret i at udbyde lån til produkter og forbrugsgoder. Dette er også en rigtig fin løsning, hvor man dog som altid bør være opmærksom på betingelser for lånet, renter, tilbagebetalingsbeløb og dato. Sidste mulighed er at lån penge hurtigt via sms lån. Disse har fordelen, at pengene går hurtigt ind på kontoen. Uanset hvad man vælger, bør man undersøge lånet grundigt, inden man vælger det.

Derfor bør man købe elektronik på nettet

I Danmark, er elektronikmarkedet domineret af flere store spillere. Disse har både varehuse landet over, men også der egen netbutik. Ofte hører man at de reklamerer med udtrykket, ”samme pris i butikken som på nettet”. Dette skyldes at det er langt dyrere at sælge produkter igennem en fysisk butik, sammenlignet med på nettet. Men prisen kan aldrig stå alene, derfor giver vi her tre bud på, hvorfor man bør købe elektronik på nettet, frem for i butikken.

Produkttest, guides og artikler


Når man shopper på nettet, har man god tid. Man kan sætte sig foran sin bærbar, og så ellers søge rundt på nettet. Undervej vælger mange at læse produkttests, anmeldelser og meget andet. Dette er en rigtig god ide, da man derved ved, hvad man får for sine penge. Står man til gengæld i en fysisk butik, er man mere tilbøjelig til at købe noget impulsivt. Den eneste man har til rådgivning er medarbejde, som typisk er sælgere. De går naturligvis efter at sælge en, mest muligt. Vi anbefaler derfor altid at man shopper hjemme fra og f.eks kigger på produkttests på Simplr.dk

Hvor gjorde jeg af kvitteringen?

Hvis du har forsikring af dit indbo, kan du ofte få en kompensation for det der går i stykker eller bliver beskadiget. Men det kræver altid, at man kan bevise at man har købt produktet. Uden en kvittering på produktet, er der ikke meget at gøre overfor et forsikringsselskab. Udover det, hjælper en forsikring med at vise, hvilken pris produktet er købt til, og hvor gammelt det er.

Ideén er selvfølgelig at kvitteringer er svære at holde styr på, hvis man får dem på et fysisk stykke papir. Hvis man handler online, vil de altid blive sendt på email, Og hvis man har en standard mail, vil den altid blive opbevaret på en server.

Til dig der går med drømmen om at spille computer på e-sport niveau

E-sport er efterhånden ikke noget nyt fænomen. Spil som Counter Strike, League of Legends og Fortnite præger mange børn og unges hverdage, mens også flere og flere voksne er begyndt at følge med i diverse tuneringer og verdensmesterskaber.

Når man ser de danske drenge fra Astralis, tænker man ofte på, hvor fedt det kunne være at spille ligeså godt som dem. Hvis man går med en sådan drøm, bør man helt sikkert gå efter at få udstyret på plads fra start af. At vende sig til sin mus, tastatur og skærm, har man en stor fordel og man vil automatisk spille bedre, med det rigtige udstyr. Tjek gables.dk ud for at finde et stort sortiment af gaming-udstyr, mens man kan læse vores bud på, hvad man bør anskaffe sig.

Mus

Musen er for mange, det vigtigste element i hvilket som helst skydespil. Grebet på musen skal være behageligt, så man ikke bemærker det efter flere timers spil. Samtidigt skal gnidningen på musemåtten være god, sår man ikke går glip af pixels på skærmen. Den bedste mus er desuden nødvendigvis ikke den dyreste. Vi anbefaler at man prøver dem i en butik på forhånd, så man ved, hvilken en man har det bedst med.

Tastatur

Tastaturet er også vigtigt. Det skal være holdbart, da det et godt tastatur er dyrt. Samtidigt spiller de fleste der tager gaming seriøst, på et mekanisk tastatur. Fordelen ved et mekanisk tastatur er at reaktionstiden er bedre. Der er ikke tale om mere end et par millisekunder, men over tid, vil man kunne vinde langt flere dueller/spil, ved brug af et mekanisk tastatur, kontra et optisk.

Skærm

Skærmen er igen vigtigst i skydespil, mens det dog også er utroligt lækkert at have en god skærm i andre spil. Man bør gå efter det højeste antal hertz, fortkotet som Hz. Dette er udtrykket for hvor mange billeder, skærmen kan vise på et sekund. Dette kaldes også FPS (Frames per second). Jo højere, jo mere smooth vil den samlede oplevelse også være.