GP Powerbank (GP Batteries) | Top 3 Powerbanks fra GP

gp__batteries_powerbank_logo

GP Batteries er et britisk mærke, der producerer og distribuerer nogle fantastiske Powerbanks. Mange vil nok kunne genkende logoet fra når man indkøber normale batterier, som AAA & AA. De er nemlig blandt verdens førende indenfor produktion af batterier og derfor er det også oplagt at kigge på deres modeller, når investere i en ny Powerbank. Samlet set har virksomheden over 50 års erfaring med produktion af batterier, hvilket kan mærkes når man bruger deres Powerbanks.

Test: De 3 bedste Powerbanks fra GP Batteries

Om testen: Vi har taget et kig på de 3 førende Powerbanks fra GP. Disse er valgt ud fra den samlede kvalitet af Powerbanken. Dette inkluderer blandt andet batteriet, indgange og udgange på Powerbanken og ikke mindst designet. Vi beskriver den enkelte models funktionalitet og specifikationer, mens vi også har indhentet forskellige forbrugeres mening om Powerbanken. Til sidst opsummerer vi fordele og ulemper for hver model, så man kan danne sig et overblik over den Powerbank der passer bedst til ens behov

🥇 GP Voyage Powerbank med 10.000 mAh og USB-C

gp 15000 mah powerbank
10.000 mAh, 2 USB porte med 3.1 A og en USB-C port. Hvad mere kan man forlange?

Pris: 259 Kr

Her har vi at gøre med en minimalistisk Powerbank der virkelig sparker røv. Batteriet på 10.000 mAh ligger blandt toppen af andre modeller og vil for mange mennesker kunne oplade ens iPhone hele ugen. Powerbanken findes desuden i flere farver end grå, disse kan ses her.

Powerbank med alle de porte man har brug for

Denne powerbank kommer 2x USB porte med 3.1 Ampere, 1x USB-C port og 1x MicroUSB port på 1 Ampere. Der er altså rig mulighed for både at oplade Powerbanken selv og ens smartphone. Som nævnt er alle portene med hele 3.1 Ampere, hvilke giver en opladnings-tid af powerbanken på kun 6 timer. Dette er meget effektivt, da batteriet er på hele 10.000 mAh – og er den samme opladnings-tid som Powerbanks med 10000 mAh har i vores test.

Strøm nok på mobilen til hele ugen

Er du typen om er en “heavy” bruger af smartphone og tablet, vil dette være det perfekte valg. Hvis du for eksempel er indehaver af en iPhone 7 vil du kunne oplade din iPhone hele 8 gange – på blot en opladning af Powerbanken. Andre større modeller som iPhone XS, kan oplades op til 5,5 gang. Her har vi altså at gøre med et meget stort batteri. Selvom batteriet er stort, er størrelsen stadig udemærket. Powerbanken måler nemlig kun 13,5 Cm x 7 Cm x 1,35 Cm. Vægten på 233gr, kan dog gøre at den er lidt tung i bukselommen, men vil være perfekt til jakken eller arbejdsstasken.

Hvor mange procent kan “GP Voyage Powerbank (10.000 mAh)”, oplade min iPhone?

iPhone 7 798% ~ 8 opladninger
iPhone 7 Plus 521% ~ 5 opladninger
iPhone 8 832% ~ 8,25 opladninger
iPhone 8 Plus 511% ~ 5 opladninger
iPhone X557% ~ 5,5 opladninger
iPhone XR 515% ~ 5 opladninger
iPhone XS 572% ~ 5,5 opladninger

Pris: 259 Kr

Vurdering af GP Voyage Powerbank (10.000 mAh)

Thomas, køber af Powerbanken

Lige siden Powerbanks gjorde sit indtog i Danmark har jeg ledt efter en kraftig model, med flere forskellige porte. Jeg bruger både Mac, iPhone og Samsung tablet på mit arbejde, så jeg har brug for at kunne oplade lidt af hvert. Her løser GP’s eminente Powerbank altid mit opladningsproblem – og så er 10.000 mAh bare en perfekt størrelse til en forbruger som mig.

Fordele

 • 2 USB porte med 2.1 Ampere
 • 1 USB-C port med 2.1 Ampere
 • Opladningstid på kun 6 timer
 • Tre USB-udgange giver mulighed for opladning af tre enheder på samme tid.

Ulemper

 • Vægten på 233gr kan være en ulempe for nogle

🥈 GP Voyage 3000 mAh PowerBank

gp_voyage_powerbank_3000_mah
2,5 Cm i bredden, 2,4 cm i tykkelsen og en vægt på 90gr? Her har vi at gøre med en meget let Powerbank – og det har sine fordele

Pris: 159 Kr

Testens andet bud er en mindre Powerbank. Batteriet er på 3000 mAh, hvilket er nok til at oplade alle iPhones til mindst 100%. Selvom batterier er forholdsvis småt, har Powerbanken andre kvaliteter, som dens meget mindre størrelse og vægt.

Med 70gr lægger du ikke mærke til at have Powerbanken på dig

Denne Powerbank er meget lille, med mål på kun 10 Cm i højden, 2,5 cm i bredden og en tykkelse på 2,4 cm. Vægten er på kun 90gr, og gør den meget let at bære rundt på. Således har du altså en Powerbank der passer perfekt i bukselommen – og som folk ikke vil ligge mærke til, når man går på gaden. Mange mennesker føler at man går rundt med en klods i lommen, når man har sin Powerbank med sig, og dette undgår man godt nok til fulde her.

En port ind og en port ud

Powerbankens størrelse og vægt, gør ikke meget plads til diverse indgange og udgange. Selve GP’s model har nemlig kun 1 USB port på 1,2 Ampere ind, og en Micro USB port på 1 Ampere ud. Dette gør også Powerbanken meget simpel at bruge og ville være en perfekt gave til et lidt mindre teknisk familiemedlem. Powerbanken scorer desuden en samlet 5. plads på vores test af alle populære Powerbanks.

Hvor mange gange kan en “GP Voyage Powerbank på 3000 mAh” oplade min iPhone?

iPhone 7 159% ~ 1,5 opladninger
iPhone 7 Plus 130% ~ 1,25 opladninger
iPhone 8 166% ~ 1,5 opladninger
iPhone 8 Plus 102% ~ 1 opladninger
iPhone X111% ~ 1 opladninger
iPhone XR 103% ~ 1 opladninger
iPhone XS 114% ~ 1 opladninger

Pris: 159 Kr

Vurdering af GP Voyage i aluminium og med 3000 mAh

Matilde, bruger Powerbanken næsten dagligt

Jeg har to forskellige Powerbanks derhjemme, som jeg bruger til forskellige scenarier. Den her lille model er min dag-til-dag Powerbank, da jeg blot har en lille dametaske til den. Derved kan jeg altså ikke gå rundt med en kæmpe klods i tasken. Jeg har også en større Powerbank fra GP som jeg bruger på ferier, som i sommerhuset og på lange flyveture.
Jeg elsker den lille Powerbank – og så er den turkise farve lige mig.

Fordele

 • Ekstrem lav vægt på 90gr.
 • Lille i størrelsen, 10 x 2,5 x 2,5 Cm
 • Materialet er aluminium for mere robusthed – kan altså modtage lidt hårdere slag og tab end Powerbanks af plastik
 • Billig model, hvor man får meget for pengene (fremgår også at vores liste af billige powerbanks)

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • Mindre batteri, der i snit giver ens smartphone 1 – 1,5 opladning

🥉 GP 10.000 mAh USB-C Powerbank (op til 15W)

GP’s nyeste model af Voyage serien. Her får man 10W output, for den nette sum af blot 165 kr

Pris: 165 Kr

En lidt atypisk Powerbank, da den kan oplade hele 10W af gangen. Dette giver mulighed for “fast-charging” af smartphones som Samsung og iPhone, og en hurtigere opladning af tablets. Ligeledes kan den oplade Macbooks med USB-C, ligesom PowerCore+ (Powerbank) fra Anker, til en langt lavere pris.

Fast charge og en vægt på blot 147 gr

Selvom at Powerbanken er lidt dyrere end andre modeller med samme batteristørrelse, skal man ikke lade sig snyde. Modellen kommer som tidligere nævnt med 10W output og gør det muligt at oplade sin iPhone med dobbelt hastighed! Samtidigt oplader man en tablet med 1,5x hastigheden, end ved normal opladning. Alt dette får du i en Powerbank på 147gr. Dette er derved ikke testens letteste Powerbank, men sammenligner man med batteristørrelsen, er dette en super fin vægt.

Oplad flere enheder af gangen

Øverst på Powerbanken finder man tre indgange/udgange. Powerbanken kan nemlig både oplade med USB-C og normal USB. Dette giver også mulighed for at oplade af begge porte på samme tid. Og da batteriet er på hele 5000 mAh, er der massere af strøm at tage af. Man oplader Powerbanken med enten USB-C eller Micro USB. Powerbanken kan oplades til fulde på ca. 4 timer.

Hvor mange gange kan Sandbergs kombinerede højtaler og Powerbank oplade min iPhone?

iPhone 7 496% ~ 5 opladninger
iPhone 7 Plus 343% ~ 3,5 opladninger
iPhone 8 537% ~ 5,25 opladninger
iPhone 8 Plus 329% ~ 3,25 opladninger
iPhone X360% ~ 3,5 opladninger
iPhone XR 333% ~ 3,25 opladninger
iPhone XS 368% ~ 3,5 opladninger

Pris: 165 Kr

Vurdering af “GP 5.000 Powerbank med 10W output”

Kurt, håndværker og ejer af Powerbanken

Jeg valgte denne model på baggrund af dens hurtige opladningstid. Jeg deler den med mine kollegaer på arbejdet, og når vi er flere der vil have vores telefoner opladt, er det bare rart når det går hurtigere. Det står altid på kaffebordet, og reglen er at man aldrig må tage den med hjem!

Fordele

 • Oplad dobbelt så hurtigt med 10W
 • En USB port og en USB-C port – oplad to enheder af gangen
 • 2.1 Ampere sikrer opladning af både tablets.
 • Kan oplades med USB-C (der er langt mere effektivt)

Ulemper

 • Relativ høj pris, sammenlignet med Powerbanks med samme batteristørrelse

Click to rate this post!
[i Alt: 1 Gennemsnit: 5]