Greylime Powerbank | Top 3 Powerbanks fra Greylime

Gennemgangen af de 3 bedstes Greylime Powerbanks kan læses under Top 3 listen ⤸

PlaceringPowerbank_billedeVurderingKøb_her
🥉

GreyLime_Power_Stone_10400_mAh_powerbank

🥈Power_stone_bank_5200_mah_greylime
🥇greylime_power_owl_7800_mah_powerbank
greylime_logo

Greylime er et af de få danske brands der producerer Powerbanks. Brandet har ikke eksisteret så længe, men på trods af at de er den nye dreng i klassen formår de at lave nogle rigtig gode Powerbanks. Særligt designet af deres Powerbanks er der mange der synes godt om. Mange af deres modeller er nemlig designet som en sten, også kaldt en Power stone. Det giver Powerbanken et mere minimalistisk look og et generelt fedt design. Derudover kan det nævnes, at de producerer glimrende Solcelle Powerbanks.

🥇 Greylime Power Stone || 10.400 mAh

GreyLime_Power_Stone_10400_mAh_powerbank
Et lækkert design, et lækkert batteri og dobbelt testvinder. En rigtig lækker Powerbank fra danske Greylime.
ForhandlerPrisKøb her

399 Kr.

GreyLimes mest populære Powerbank, deres Power Stone på 10.400 mAh. Dette er version 2.0 af modellen, som har fået flere opgraderinger og klare forbedringer – særligt i styrken og hastigheden på opladning.

Powerbanken har stadig 2x USB A udgange. Den ene har en styrke på 18W – tæt på max hastigheden for opladning af iPhones og op til 3 gange så hurtigt som ved brug af en standard iPhone oplader. Den anden port er på 10W, hvilket stadig er en pæn styrke.

En af de helt store forbedringer, er at powerbanken kommer med en USB-C port. Denne bruges til opladning af selve powerbanken, mens den også kan oplade andre enheder med op til 18W – dvs. porten bruges både til input og output.

GreyLimes Ikoniske Power Stone design

Greylime har selvfølgelig valgt at beholde det ikoniske power stone design, som så mange forbrugere holder af. Powerbankens design er dog ændret en smule. GreyLimes Power Stone 2.0 kommer nu i 4 forskellige farver, blå, sort, grøn og beige. Powerbanken vejer blot 240 gr, og har målene 13,0 x 8,1 x 3,8 cm. En størrelse der gør det muligt gå rundt med powerbanken og opbevare powerbanken i bukselommen, jakkelommen eller f.eks tasken.

Alle disse specifikationer er med til at gøre Powerbanken til en af årets helt store testvindere. Powerbanken scorer da også en 8. plads i årets bedst i test powerbanks og har fået rigtig god omtale i store medier som Ekstrabladet og Politiken.

Vurdering af Greylimes Power stone på 10.000 mAh

Camilla, køber af GreyLime Powerbanken med 10.400 mAh

Jeg har egenligt aldrig været fan af Powerbanks. Jeg synes de fylder i tasken og er utroligt grimme at se på. Her har jeg dog fundet en model som ikke giver så meget opmærksomhed – og så har den samtidigt et godt batteri. Jeg oplader kun Powerbanken ugenligt, medmindre jeg tager den med på ferie.

Fordele

 • Minimalistisk og stilrent design af dansk mærke
 • Testvinder i Politiken og EB
 • 18W output giver mulighed for opladning af en Tablet
 • To USB-udgange giver mulighed for opladning af to enheder på samme tid.
 • USB-C porten fungerer både som input og output

Ulemper

 • Dyrere end den forgangne GreyLime Power Stone 10400 mAh

🥈 Greylime Power Stone – 5.200 mAh

Power_stone_bank_5200_mah_greylime
En lille powerbank udført i det ikoniske Power Stone design og en vægt på blot 133 gr. Perfekt størrelse til bukselommen.
ForhandlerPrisKøb her

219 Kr.

Her har vi at gøre med en lidt mindre model, til en rigtig god pris. Batteriet på 5.200 mAh er til forbrugeren der har brug for 2-3 opladningen i løbet af ugen, mens designet igen er meget minimalistisk og ikke vækker for stor opsigt.

En Powerbank der passer i bukselommen

Denne model er ikke særligt stor, med mål på kun 9,1 Cm i højden, 5,5 cm i bredden og en tykkelse på 2,1 cm. Sammen med vægten på 133gr, investerer man altså i en Powerbank der ikke fylder det store. Dette gør den perfekt til at tage med i bukselommen, jakken eller dametasken.

Én indgang og én udgang

Da størrelsen på selve powerbanken og dens batteri er meget lille, har der heller ikke være plads til flere forskellige udgange og indgange. Den har mulighed for at blive opladt med MicroUSB på 1 Ampere / 5 Volt, mens den også kan oplade din smartphone, som en iPhone med 1 Ampere / Volt. Dette er altså ikke en Greylime Powerbank der også kan oplade tablets.

Vurdering af Greylimes Power Stone med 5.200 mAh

Kasper, tidligere ejer af Powerbanken

Denne Powerbank brugte jeg meget i forbindelse med rejser i tog mellem København og Odense, da jeg studerede. Batteriet er helt udemærket og den vejer næsten ingenting. Jeg var godt tilfreds, men valgte at give den videre da jeg investerede i en større model i forbindelse med en campingtur.

Fordele

 • Lav vægt på 133 gr.
 • Lille i størrelsen, 9 x 5 x 2 Cm
 • Desinet som en sten, deraf navnet “power stone”. Utroligt lækkert og stilrent design.
 • En billig variant, hvor man får meget for pengene

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • Lille batteri, der i gennemsnit giver din smartphone 2 opladninger (200% strøm)

🥉 GreyLime Power Owl 7800 mAh

greylime_powerbank_owl_7800_mah_blå
Et eminent design, der udviser lidt mere klasse end andre Powerbanks. Her er der tænkt over detaljerne.
ForhandlerPrisKøb her

299 Kr.

Med en batteristørrelse på 7800 mAh, er der strøm nok til hele 3 opladninger med de fleste smartphones. Powerbanken her kaldes “Owl” og kommer deraf i et sjovt design formet som en ugle.

En premium powerbank

Som de tidligere Powerbanks, har GreyLime igen fokuseret på designet. Det øverste lag af Powerbanken er af plastik, men føles som rigtigt godt da det er meget ru og giver en lidt mere premium fornemmelse når man rører ved den. Samtidigt er powerbanken ikke særligt tyk (3,0 Cm), så den er perfekt til inderlommen i jakken eller computertasken.

Med to USB-porte, kan du oplade to enheder af gangen

Powerbanken har to udgange af USB. Det giver mulighed for at dele Powerbanken med en familiemedlem på rejsen – eller hjælpe en ven i nød efter strøm. Den ene port er på 2 Ampere, så den kan oplade en tablet, mens den anden er på 1 Ampere og altså kun kan oplade smartphones.

Vurdering af GreyLime Powerbank (PL04), køber og daglig bruger af Powerbanken

Claus, elektronikelsker og ejer af Powerbanken

Jeg elsker elektronik og arbejder dagligt på et kontor som leder. Derfor havde jeg brug for en Powerbank som så lidt mere “classy” ud. Her var denne model et helt udemærket valg og især til prisen. Jeg bruger den dagligt og har gjort det i over et år nu, helt uden problemer. Kunne dog godt tænke mig at finde en af rigtig læder en dag.

Fordele

 • Premium/classy design
 • To USB-Porte, så den kan oplade to enheder af gangen
 • 2.1 Ampere sikrer opladning af både tablets.
 • Utrolig meget værdi for pengene – på tilbud til 249 Kr (Spar 24%)

Ulemper

 • Oplades udelukkende med MicroUSB

Om Testen: De 3 bedste Powerbanks fra Greylime

Der er nøje udvalgt 3 forskellige Powerbanks fra Greylime. De er valgt på baggrund af prisen, designet, funktionaliteten – og at vi samlet set synes de er et rigtigt godt køb. Vi uddyber hver enkelt models funktionalitet og specifikationer, samtidigt med at vi udspørger forbrugere som selv har købt Powerbanken, om deres mening. Til sidst i testen opsummerer vi hvert enkelt model med en liste af fordele og ulemper. Dette danner et overskueligt overblik over, hvilken GreyLime Powerbank man bør investere i.

Click to rate this post!
[i Alt: 2 Gennemsnit: 5]