Hjælp i bogholderiet

Hvad enten du er nyopstartet eller godt i gang som ejer af en mindre virksomhed, så kommer du ikke udenom at skulle tage stilling til selve det at bogføre.

Gratis muligheder til din virksomhed

Det er et lovkrav at alle virksomheder uanset størrelse skal bogføre alle virksomhedens transaktioner. For nogle er det ikke noget skræmmeelement i det at være selvstændig erhvervsdrivende, men for andre kan det føles meget uoverskueligt og man skubber det helst til sidste udkald, eller vælger den lidt dyrere løsning som at man ansætter én til at klare den del for en.

Det behøver dog ikke at koste en masse og det behøver slet ikke at være uoverskueligt, for er du netop sprunget ud i livet som selvstændig eller har du hvad man betragter som en af de små eller mellemstore virksomheder, så kan du med fordel få hjælp til at finde frem til et måske gratis fremtidigt regnskabsprogram her: https://regnskabsprogrammerne.dk/bogfoeringsprogram/gratis/.

 Overhold lovkrav ved at benytte et regnskabsprogram

Det behøver som skrevet ikke at kræve den store pengepung at anskaffe sig et regnskabsprogram og der skal ikke mange transaktioner til i virksomheden, før at det vil være et helt no-go at bogføre i et gratis Excel ark alene for at spare på pengene.

Nogle vælger også at klare bogfæringen med helt gammeldags metoder som at skrive det i hånden. Det vil for det første være meget mere tidskrævende selv om det har en vis charme for nogle at holde det helt old school, men det er også noget der stærkt skal frarådes, da du kan risikere det hele, forsvinder i en brand eller at hunden spiser det.

Ved at acceptere den mere elektroniske udgave af bogholderiet vil du samtidig også kunne simplificere og sikre dine arbejdsgange og bilag når de uploades automatisk i skyen. Du kan på denne hjemmeside blive klogere på hvad der måske kunne passe dig bedst.

Click to rate this post!
[i Alt: 0 Gennemsnit: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *