Power Stone Bank

Gennemgangen af de 3 bedste Power Stones kan læses under Top 3 listen ⤸

PlaceringPowerbank_billedeVurderingKøb_her
🥇powerbank_test_vinder
🥈

GreyLime_Power_Stone_10400_mAh_powerbank

🥉Power_stone_bank_5200_mah_greylime
power_stone
Som det kan ses, har disse Powerbanks det samme design som en sten. Deraf kommer navnet “Power Stone”

Om testen: I testen er der udvalgt tre Power Stones som gør det ganske godt på flere forskellige punkter. Vi kigger på parametrer som designet, kvaliteten af batteriet, funktionaliteten og ikke mindst prisen. Hver enkelt model er beskrevet og uddybet, mens vi også har indhentet kommentarer fra forbrugere der har købt en af de tre Power Stone. I testen er der desuden en liste af fordele og ulemper ved køb af powerbanken. Herudover har vi lavet et skema, der viser hvor meget strøm man kan få ved opladning af en smartphone.

🥇 Original Power Stone 10.400 mAh by DANISH Power

powerbank_test_vinder
Minimalistisk design, effektivt batteri og dobbelt testvinder i Ekstra Bladet & Politiken.
Vores favorit af Power Stones fra det danske mærke Greylime.
ForhandlerPrisKøb her

269 Kr.

Årets testvinder i den store årlige Powerbank test, er den originale Power Stone fra det danske mærke DANISH Power. Denne Power stone er ekstremt populær, grundet dens ikoniske design, der ligner en sten. De fleste vil slet ikke lægge mærke til at det er en Powerbank, hvilket falder i manges smag. Rigtigt mange forbrugere synes at Powerbanks er grimme at se på, ligner en stor klods, og ikke passer ind i hjemmet eller på kontoret. Derfor vælger mange en anderledes Powerbank, som den originale Power Stone fra DANISH Power

Denne Power Stone har et batteri på 10.400 mAh, hvilket svarer til fuld opladning af en standard smartphone (som en iPhone), 3-4 gange.

I den originale Power stone, sidder to USB A udgange. Disse bruges til opladning af alt fra smartphones og tablets, til diverse gadgets. Den ene port har et output på 2,4A / 5V, en samlet styrke på 12W. Dette er langt hurtigere end normal opladning af smartphone, og er også kraftigt nok til at kunne oplade tablets (som en iPad). Den anden port har 1A / 5V, og er derved kun kraftig nok til opladning af smartphones.

Størrelse og vægt

Power Stone 10.400 mAh, by DANISH Power, vejer 235gr. Dette er en rigtig fin vægt, sammenlignet med andre modeller på 10000 mAh, og gør at det ikke vil føles som om at man render rundt med en klods i jakken eller tasken. Størrelsen er 13 * 8,2 * 3 cm, hvilket også er en pæn størrelse, selvom der findes tyndere Powerbanks.

Vurdering af Original Power Stone by DANISH Power (10.400 mAh)

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

DANISH Power har gjort et eminent stykke arbejde med at lave en prisvenlig Power Stone, med et stort batteri. Selvom modellen ikke kan oplade med den maksimale hastighed, som nyere smartphones kan modtage, er den stilren og minimalistisk. Sidst men ikke mindst, har den to usb porte, en af dem er endda kraftig nok til opladning af tablets. Derfor vinder den prisen som den bedste Power stone, og den bedste Powerbank i årets test.

Fordele

 • Stilrent og minimalistisk design
 • Testvinder i den store Powerbank test
 • Med 2.1 Ampere er den kraftig nok til opladning af tablets
 • To USB-Porte giver mulighed for opladning af to enheder på samme tid
 • Dansk mærke
 • Lav vægt og pæn størrelse
 • Prisvenlig

Ulemper

 • Power Stone banken kan kun oplades med MicroUSB (Micro USB kabel medfølger)

🥈 Greylime Power Stone || 10.400 mAh

GreyLime_Power_Stone_10400_mAh_powerbank
En meget mindre og mere simpel Power Stone. Er det perfekte valg, for dem der vil have en lille Powerbank, som man kan have på sig uden at det bliver bemærket
ForhandlerPrisKøb her

399 Kr.

Testens anden Powerbank er fra GreyLime, et dansk mærke der har udviklet deres egne Power Stones af en meget høj kvalitet. Denne model er testvinder i Politiken og Ekstra Bladet, blandt andet pga. batteriet, som vi kommer tilbage til.

Ikonisk Powerbank design der udviser stil

De fleste mennesker synes at Powerbanks ofte kan være grimme og ligner en mursten, som man går rundt med i lommen eller i tasken. Modellen her er dog meget mere stillet og minimalistisk. Faktisk mener vi at mange slet ikke vil kunne se at der er tale om en Powerbank. GreyLimes Powerstone på 10.400 mAh bliver lavet i flere forskellige farver: blå, grøn, sort og beige.

Power Stone, der er bedst i test hos Ekstra Bladet og Politiken

Denne Power Stone er blevet testvinder to primære årsager. Først og fremmest det minimalistiske design, som falder i manges slag. Men også grundet den utrolig høje batterikvalitet. Batteriet er fremstillet af Panasonic, verdens bedste batteriproducent som blandt andet er kendt for at lave batterierne der sidder i en Tesla.

Et andet af Power Stone Banken’s plusser, er den at kommer med to USB-porte på 2.1 Ampere. Herved kan man oplade to enheder af gangen – som en iPhone eller en iPad. Samtidigt vil man kunne oplade en iPhone dobbelt så hurtigt end normalt, da 2.1 Ampere ca. er den dobbelte styrke af 1 Ampere. Endvidere er powerbanken lige nu på tilbud. Se alle aktuelle powerbank tilbud her.

Vurdering af Greylimes Power stone på 10.000 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Den gamle version af GreyLimes Power Stone på 10.400 mAh trængte til en opgradering, og det har den i den grad fået. Med tilføjelsen af USB-C porten, hurtig opladning med 18W og de nye stilrene farver, får man en af markedets bedste Powerbanks. Den eneste ulempe er dog prisen, som ligger et stykke over Power stones på resten af markedet.

Fordele

 • Stillet og minimalistisk design
 • Testvinder i Politiken og EB
 • 18W output, max hastighed på opladning af smartphones
 • To USB-Porte giver mulighed for opladning af to enheder på samme tid
 • Dansk mærke
 • Opladning med USB-C (18W)

Ulemper

 • Relativ høj pris, sammenlignet med andre Power Stones

🥉 GreyLime Power Stone 5200 mAh

Power_stone_bank_5200_mah_greylime
Modellen her hedder “Power Owl”, grundet dens ugle lignende design. Den er dog ikke meget anderledes fra andre Power Stones.
ForhandlerPrisKøb her

219 Kr.

Er man ikke til de helt store modeller, har Greylime også udviklet en noget mindre Power Stone. Batteriet er halvt så stort (5200 mAh) og vil derfor give halvdelen antal opladninger end modellen på 10.4000 mAh. Men for mange mennesker, vil denne model stadig være det bedste valg grundet den mindre størrelse

En Powerbank der passer i bukselommen

Denne model er ikke særligt stor, med mål på kun 9,1 Cm i højden, 5,5 cm i bredden og en tykkelse på 2,1 cm. Sammen med vægten på 133gr, investerer man altså i en Powerbank der ikke fylder det store. Dette gør den perfekt til at tage med i bukselommen, jakken eller dametasken.

Simpel Power Stone med 5V og 1A

En ting der dog kommer med en mindre Powerbank, er at der ikke har været plads til så mange forskellige indgange og udgange. Powerbanken oplades med MicroUSB i en normal hastighed på 5V, mens at USB-Porten også giver 5V og 1A. Derved kan denne Power Stone ikke oplade tablets.

Man kan se flere Greylime Powerbanks her, i vores gennemgang af deres bedste powerbanks.

Vurdering af Greylimes Power Stone på 5.200 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Den mindre version af Greylimes Power Stone, er blevet en klassiker. Det er ultimativt en af de mest populære Powerbanks til hverdagsbrug, da vægten er så lav og størrelsen er langt mindre end modellerne på 10000 mAh. Derfor lægger man næsten ikke mærke til den når man har den med, og den kan fint ligge i en bukselomme – hvilket en model på 10000 mAh ikke kan

Fordele

 • Meget lav vægt (133 gr.)
 • Fylder intet i lommen (9 x 2 x 5,5 cm)
 • Dansk mærke
 • Minimaltisk og stilfuldt design
 • En lidt billigere variant, hvor man får et batteri der gir værdi for pengene

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • Kan ikke oplade tablets

Click to rate this post!
[i Alt: 3 Gennemsnit: 5]