Powerbank 10000 mAh | Top 5 Powerbanks med 10.000 mAh

Gennemgangen af de 5 bedste 10000 mAh Powerbanks, kan læses under Top 5 listen ⤸

PlaceringPowerbank_billedeVurderingKøb_her
🥇powerbank_test_vinder
🥈Anker_PowerCore_Slim_10000_mah
🥉belkin_pocket_power_10000
4RAVPower_Extreme_10050_mAh_powerbank
5

GreyLime_Power_Stone_10400_mAh_powerbank

10000 Powerbank (mAh), er absolut den mest foretrukne størrelse blandt forbrugere idag. Det er den, da 10.000 vil mAh være langt den bedste størrelse i hverdagen. Man får et stort batteri, hvor der vil være til mellem 3-4 opladninger af en smartphone, mens de fleste Powerbanks på 10.000 mAh også kan oplade tablets. Samtidigt har de fleste modeller flere USB-Porte, så man kan oplade flere enheder af gangen.

Alt dette får man, mens at selve Powerbanken ikke er særligt stor. Mange synes det er ærgerligt at bære rundt på en kæmpe klods af et batteri, og dette undgår man ofte med størrelsen på en powerbank 10000 mAh. Derfor er der også klart flest 10000 mAh Powerbanks, i vores store årlige test af Powerbanks.

🥇 Original Power Stone 10.400 mAh, by DANISH Power

powerbank_test_vinder
En langt mere minimalistisk Powerbank. Mange vil slet ikke kunne se at der tale om en Powerbank, da den er formet som en sten.
ForhandlerPrisKøb her

269 Kr.

DANISH Power er et af de få danske brands som virkelig har slået igennem. De er særligt kendt for deres “Power stones” hvor powerbankens design er formet som en sten både i størrelse og udseende. En rigtig lækker Powerbank, for dem der går op i det minimalistiske design og ikke ønsker at tiltrække for meget opmærksomhed.

Minimalistisk designer Powerbank i flere forskellige farver

Mange forbrugere mener at Powerbanks generelt ikke er kønne at se på, og ligner en klods man går rundt med i bukse- eller inderlommen. Powerbanken på 10.000 mAh her, er til gengæld langt mere stilren og minimalistisk. Dens design får ikke så meget opmærksomhed, hvilket er præcis, hvad det danske mærke DANISH Power går efter. Mange vil faktisk slet ikke kunne se at der er tale om en Powerbank.

Powerbanken kommer i to forskellige farver: Mørkeblå og Grå

Dansk testvinder i den store Powerbank test

Selvom vi selv er begejstrede for Powerbanken, er vi ikke de eneste. Modellen er en af de absolut mest solgte Powerbanks år efter år. Årsagen finder man blandt andet i dens batteri, som er af en rigtig god kvalitet. Producenten af batteriet er Panasonic, som er kendt for at lave batterier med en høj ydeevne og holdbarhed. Tidligere har de også leveret batterier til elbil-mærket, Tesla.

En af Powerbankens andre fordele er at den har to USB-porte på 2.1 Ampere. Det betyder altså at man kan oplade to enheder af gangen, som kunne være en iPhone og en iPad – dvs. både smartphones og tablets.-

Vurdering af Original Power stone på 10000 mAh, by DANISH Power

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Mange forbrugere har egenligt aldrig været den store fan af Powerbanks. Mange synes at de fylder meget i tasken, og ovenikøbet er grimme at se på. Med en original Power Stone, får man til gengæld en Powerbank der ikke trækker så meget opmærksomhed – og så samtidigt har et godt batteri. Med et batteri på 10.400 mAh, vil mange kun skulle oplade Powerbanken ugenligt, til hverdagsbrug, hvor man får 3-4 opladninger af en smartphone, på en fuld opladning af powerbanken.

Fordele

 • Dansk mærke
 • Minimalistisk design
 • Testvinder i vores Powerbank Test
 • 2,1 Ampere giver mulighed for opladning af en Tablet.
 • 2x USB-porte giver muligheden for opladning af to enheder af gangen.

Ulemper

 • Kan udelukkende oplades med MicroUSB

🥈 Anker PowerCore Slim || 10000 mAh Powerbank, med IQ opladning

Anker_PowerCore_Slim_10000_mah
10.000 mAh Powerbank fra Anker, der blot målet 1,5 cm i tykkelsen og har en vægt på kun 200gr.
ForhandlerPrisKøb her

419 Kr.

På billedet ovenfor ser Powerbanken en anelse stor ud, men det er den slet ikke. Her har vi en Powerbank der blot måler 13,7 x 6,6 x 1,5 cm, og som kun vejer 200gr! Dette er altså testens mindste Powerbank med et batteri på 10000 mAh. Det kan helt klart mærkes når man går med powerbanken, eller har den med på farten, hvor man næsten ikke lægger mærke til den.

Ekstrem hurtig opladning fra Ankers 10000 Powerbank Slim (mAh)

Hvis man ikke kender til Anker, er det fordi at det er et relativt nystartet mærke. På trods af det, producerer de generelt de bedste Powerbanks overhovedet. Særligt deres kvalitet af batterier og teknologi overrasker mange. Denne Powerbank, har blot én USB port – men dog på hele 18W. Dette giver mulighed for opladning af både smartphones og tablets. En smartphone, som en iPhone 7 eller 8 vil endda oplade tre gange så hurtigt som normalt, da de normalt oplades med 5W.

IQ Charging – Ankers egen teknologi for hurtigere opladning

Alle Anker’s nyere Powerbanks kommer med IQ charging. Dette er den chip som sidder i alle Powerbanks og korrigerer, hvor meget strøm der skal sendes igennem kablet og ind i ens enhed (som en iPhone). Ankers inteligente chip kan måle om din enhed har brug for f.eks 10 Volt, 15 Volt eller noget helt tredje. Chippen kalder Anker for IQ Power. Chippen kan også aflæse den mængde strøm der går tabt igennem opladning med et kabel (som et lightning kabel eller USB-C). Her sørger chippen for at tillægge den mængde strøm der går tabt og derfor oplader Ankers powerbanks ca. 20% hurtigere end Powerbanks uden en IQ chip. Man kan læse mere om Anker Powerbanks og IQ Charging her.

Vurdering af Anker PowerCore Powerbank med 10000 mAh

Hans, køber af Anker’s Powercore 10.000 mAh

Jeg er kæmpe fan af Anker, og kunne faktisk aldrig finde på at købe en Powerbank fra et andet mærke. Selvom jeg har prøvet andre modeller, så er Anker klart de bedste. Man kan virkelige mærke at batterikvaliteten og hastigheden på opladning er langt mere effektivt.

Fordele

 • Lille i størrelsen. Måler blot 13,7 x 6,6 x 1,5 cm.
 • Lav vægt (200gr).
 • Oplad smartphones/tablets med 18W .
 • Opladning af smartphones med tre gange hastigheden end en normal 5W adapter
 • Oplader 20% hurtigere end andre Powerbanks, grundet intelligent IQ Chip fra Anker
 • Opladning af Powerbanken med USB-C (18W)

Ulemper

 • Med én USB-Port, kan man kun oplad en enhed af gangen
 • Lidt dyrere end andre 10000 Powerbanks (mAh)

🥉 Belkin Pocket Power 10000 mAh

belkin_pocket_power_10000
Belkin har lavet en meget minimalistisk Powerbank med høj styrke, to USB udgange til en meget pæn pris
ForhandlerPrisKøb her

279 Kr.

Belkin er en af de lidt mere kendte og prisvindende mobiltilbehørs producenter. De har også en stor ekspertise inden for Powerbanks, og har lavet en prisvenlig model, Pocket Power 10K, der passer perfekt til den almene forbruger. Powerbanken måler 2,2 cm i tykkelsen og har en længde på 9,7 cm. Dette er meget gennemsnitligt for 10000 mAh Powerbanks. Vægten er på 222gr, hvilket er under gennemsnittet og derfor meget gennemført.

Powerbanken har to standard USB A porte, begge med et output på 2,4 A. Dette giver en styrke på 12W per port, og denne styrke opretholdes ved opladning af flere enheder på samme tid. Derfor er powerbanken velegnet til deling, f.eks på rejsen, bilturen eller i sommerhuset.

Kraftig nok til opladning af tablets

Styrken på 12W er langt stærkere end en standard adapter på 5W, hvilket gør at man kan oplade smartphones med højere hastighed end normalt. 12W er desuden nok til opladning af de fleste iPad modeller.

Selve powerbanken oplades med Micro USB. Dette gøres med op til 10W, en lidt langsommere hastighed end topmodellerne fra Anker. Derudover er de fleste powerbank producenter begyndt at bruge USB-C, fremfor Micro USB. Derfor trækker dette ned i vores gennemgang, men til prisen er Belkin Pocket Power stadigt en af de bedste 10000 mAh Powerbanks på markedet.

Belkin Pocket Power kommer endvidere med en 5 års garanti fra Belkin. Skulle powerbanken altså gå i stykker, sørger Belkin for en ny.

Vurdering af Belkin Pocket Power på 10000 mAh

Eksperterne fra Powerbanguide.dk

Jeg har egenligt aldrig været fan af Powerbanks. Jeg synes de fylder meget i tasken og er utroligt grimme at se på. Her har jeg dog fundet en model fra Greylime, som ikke giver så meget opmærksomhed – og så har den samtidigt et godt batteri. Jeg oplader kun Powerbanken ugenligt, medmindre jeg tager den med på ferie, og her er 10.400 mAh en god størrelse.

Fordele

 • Dansk mærke
 • Minimalistisk udført design
 • Testvinder i Politiken og Ekstrabladet.
 • 2,1 Ampere giver mulighed for opladning af en Tablet.
 • 2x USB-porte giver muligheden for opladning af to enheder af gangen.

Ulemper

 • Kan udelukkende oplades med MicroUSB

4. RAVPower Extreme 10050 mAh

RAVPower_Extreme_10050_mAh_powerbank
Sandberg har valgt både at gøre plads til 2 USB-porte og en lommelygte, i denne lidt billigere variant af en 10.000 mAh Powerbank
ForhandlerPrisKøb her
pixojet_dk_logo

379 Kr.

RAVPower har på meget kort tid etableret sig som en af de bedste powerbank producenter overhovedet. Deres modeller sammenlignes ofte med Anker. Der er stor fokus på specifikationer som input og output, hvor man altid vil opleve at få en ekstremt hurtigt opladning.

En af de kategorier hvor RAVPower er særlig populært, er outdoor segmentet. RAVPower Extreme 10050 er en af disse modeller, og er ekstrem hårdfør. Denne Powerbank er vandresistent, støvtæt efter IP66 standard og modtagelig overfor slag og tab. Den egner sig således perfekt til rejser, festivaler – eller hvis man blot har det med at udsætte sit elektronik for lidt af hvert.

Størrelse og specifikationer på testens med hårdføre 10000 Powerbank (mAh)

På trods af at den er så stærkt bygget, er der virkeligt gjort et godt stykke arbejde ud af at mindske størrelsen. Deres 10000 mAh Powerbank måler kun 11,7 x 7,2 x 2,3 cm og har en vægt på 210 gr. Vægten er således langt under standard, og kun 10 gr. tungere end Anker PowerCore Slim || (testens 2. plads).

Powerbanken har to USB udgange, den ene med 2,4 A / 5 V: 12W. Den anden port har dog kun 1 A / 5V: 5W. Således er den ene USB port kraftig nok til opladning af både smartphones og tablets, mens den anden kun kan håndtere opladning af smartphones. Hastigheden på en opladning er altså en smule lavere end andre 10000 Powerbanks, og derfor trækker dette lidt ned.

Vurdering af RAVPower Extreme 10050 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

RAVPower Extreme 10050 mAh, er en topmodel uden lige. Robustheden er i top, mens at størrelsen og den lave vægt, gør at man ikke føler at man går rundt med en mursten i lommen, og den vejer heller ikke meget i tasken. Powerbanken er perfekt til både hverdagen, rejsen, sommerhuset eller køreturen. Det eneste der trækker ned, er at den ene USB port kun er på 5W.

Fordele

 • Ekstrem robusthed
 • Vandresistent, støvtæt, og modtagelig overfor slag og tab.
 • Lav vægt (210 gr.)
 • Oplad 2 enheder af gangen.
 • Med en USB-port på 2.1 Ampere, kan man oplade en tablet.
 • Fylder ikke særligt meget, meget transportabel
 • Prisvenlig

Ulemper

 • Den ene USB A port kan kun oplade hastighed på 1A / 5V: 5W

5. GreyLime Power Stone || 10.400 mAh

GreyLime_Power_Stone_10400_mAh_powerbank
Sandberg har valgt både at gøre plads til 2 USB-porte og en lommelygte, i denne lidt billigere variant af en 10.000 mAh Powerbank
ForhandlerPrisKøb her

399 Kr.

Det danske mærke Greylime, er kendt for deres Power Stones, som findes i mange forskellige designs og farver. Deres mest solgte model på 10.400 mAh, har fået en gevaldig opgradering på mange punkter, med lanceringen af GreyLime Power Stone ||.

En af de steder hvor der er gjort plads til en opgradering er portene. Modellen har stadig to USB A udgange. Den ene er blevet opgraderet til at kunne oplade med 18W, hvilket er max hastigheden på opladning af de fleste smartphones. Den anden port har stadig 12W, som stadigt er kraftigt nok til opladning af smartphones, såvel som tablets.

Derudover er MicroUSB porten blevet udskiftet med en USB-C port. Denne har også 18W, og kan både bruges til opladning af enheder, såvel som opladning af selve powerbanken. Med en styrke på 18W, vil det blot tage 3 timer at oplade powerbanken. Og med et Powerbank 10000 batteri, vil man altså få 3-4 opladninger af en standard smartphone – på blot 3 timer.

Derfor foretrækker mange en GreyLime Power Stone

En Powerbank 10000 mAh, kan være forholdvis stor og gå rundt med i lommen. Ikke nok med det, synes mange forbrugere at de ikke er specielt kønne. Derfor tyer mange til en Power Stone, powerbanken der er designet som en sten. For mange, vil det slet ikke falde dem ind, at der er tale om en Powerbank. Desuden findes den i flere forskellige farver, sort, grøn, blå og beige.

Der medfølger desuden et USB-C til USB A kabel på 30 cm, når man køber en GreyLime Power Stone.

Vurdering af GreyLime Power Stone 10400 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Powerbanken er perfekt til min hverdag. Størrelsen og den lave vægt, gør at man ikke føler at man går rundt med en mursten i lommen, og den vejer heller ikke meget i tasken. Derudover deler jeg den ofte med venner i toget, da den kan oplade to enheder af gangen, på trods af dens lille størrelse. Perfekt af have i tasken, bukselommen eller inderlommen.

Fordele

 • Tykkelse på blot 1,5 Cm.
 • Lav vægt (270 gr.)
 • Oplad 2 enheder af gangen.
 • Med en USB-port på 2.1 Ampere, kan man oplade en tablet.
 • Beskyttende lag af gummi rundt om Powerbanken.

Ulemper

 • Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB ved en hastighed på 1A.

De 5 bedste Powerbanks med 10.000 mAh

Om testen: I testen er der udvalgt 3 forskellige Powerbanks, som alle har det tilfælles at deres batteristørrelse er på 10.000 mAh. Disse Powerbanks er valgt ud fra flere forskellige parametrer, som kvalitet, størrelse, ydeevne, funktionalitet og pris. Kort forklaret, er Powerbanksne udvalgt da vi mener de er et særligt godt køb. I testen forklarer og fortæller vi om den enkelte model, mens også har udarbejdet en liste af fordele og ulemper. Dertil kommer kommentarer fra købere og brugere af Powerbanken.

Click to rate this post!
[i Alt: 1 Gennemsnit: 5]