Powerbank 20000 mah | Top 3 Powerbanks med 20.000 mAh

I de seneste år, har tendensen generelt været at, større Powerbanks er blevet mere populære. Særligt de store Powerbanks på 20.000 mAh, har virkelig gjort sit indtog i Danmark. Mange vælger dem, da de grundet deres store batteri er perfekte at have med i sommerhuset, festivalen, flyturen eller til f.eks camping. Desuden har en 20000 Powerbank, typisk, den fordel at de er stærke nok til at kunne oplade bærbare computere, som en Macbook.

Test: De 3 bedste Powerbanks med 20.000 mAh

Om testen: Vi har udvalgt 3 forskellige Powerbanks i kategorien 20.000 mAh. Disse Powerbanks er valgt, da de skiller sig særligt godt ud fra mængden i kategorien 20.000 mAh ved at være et særligt godt køb. Vi kigger på parametrer som størrelsen, kvaliteten af batteriet, designet, funktionaliteten og opladningshastighed. I testen beskriver vi den enkelte model og kommer med kommentarer fra forbrugere der selv har samme Powerbank. Til sidst er hver Powerbank opsummeret med en liste af fordele og ulemper.

1. Anker PowerCore+ med IQ Charging og USB-C (20.100 mAh)

anker_powercore+_20100_mah
Ankers førende og klart mest kraftige Powerbank. Har blandt andet nok watt til opladning af en Macbook.

Pris: 699 Kr

Denne Powerbank fra Anker, er spækket med fede features og uendelige muligheder. Samtidigt er den meget kompakt, da Anker har formået at bruge et 20.000 mAh batteri i en Powerbank med en tykkelse på blot 2,4 Cm.

Anker PowerCore+ kan alt det, som andre Powerbanks ikke kan

På toppen af Powerbanken sidder to USB-Porte. Begge disse er på 2,4 Ampere, hvilket er nok til en dobbelt så hurtig opladning af en smartphone, mens også tablets kan oplades med 50% hurtigere hastighed. Samtidigt sidder der en USB-C port der giver 3 Ampere og 5 Volt. Dette er sammenlagt 15W og vil være nok til opladning af en Macbook eller en Macbook Air. Anker har desuden valgt at inkludere et USB-C kabel på 1 meter, som man få med til både opladning af selve Powerbanken eller andre enheder.

20.100 mAh Powerbank udført i kompakt og effektivt design

Normalt er Powerbanks med et batteri på 20.000 mAh alt for store til at gå rundt med på gaden, eller have med i tasken. Her har Anker dog gjort det godt, med at komprimere størrelsen. Powerbanken måler 6 x 18,5 x 2,4 Cm, og det slår langt de fleste konkurrerende modeller. Powerbanken vejer 455 gr. hvilket også er flot. Derved er det ikke umuligt at have denne Powerbank med sig, hvis man f.eks har en inderlomme, taske eller andet.

IQ Charging, den førende teknologi fra Anker

Alle nyere Powerbanks fra Anker, har en ret så effektiv chip indbygget i batteriet. Denne chip, styrer hvor meget strøm Powerbanken skal levere og hvilken hastighed. Chippen kan altså aflæse om den er igang med af oplade f.eks en iPhone X, eller en Samsung Galaxy. Herved sender den, den rigtige mængde strøm igennem kablet og korrigerer desuden for strøm der går tabt i kablet. Derfor vil man opleve at Anker Powerbanks oplader en anelse hurtigere end andre mærker (ca. 20%)

Hvor mange gange kan Anker Powercore+ på 20.100 mAh oplade min iPhone?

iPhone 7 1024% ~ 10 opladninger
iPhone 7 Plus 700% ~ 7 opladninger
iPhone 8 1096% ~ 11 opladninger
iPhone 8 Plus 672% ~ 7 opladninger
iPhone X736% ~ 7,5 opladninger
iPhone XR 680% ~ 7 opladninger
iPhone XS 752% ~ 7,5 opladninger

Pris: 699 Kr

Vurdering af Ankers kraftige PowerCore+ (20000 Powerbank, mAh)

Frederik, brugte Powerbanken i forbindelse med en Festival

Jeg købte denne Powerbank da jeg skulle afsted på Roskilde Festival. Opladte den over natten derhjemme, tager en del tid. Men det gav mig nok strøm til hele 7 dage på festivalen, så jeg er meget godt tilfreds. Havde brug for en Powerbank der kunne holde til de hårde omgivelser på en festival, og det fandt jeg.

Fordele

 • Stort og effektivt batteri på 20.100 mAh
 • Kan oplade hele 3 enheder af gangen – både telefoner og tablets.
 • Opladning med dobbelt så hurtig hastighed
 • Kan oplade Macbooks med USB-C
 • IQ Charging sikrer 20% hurtigere opladning end ved andre modeller
 • Kompakt og minimalistisk design
 • USB-C Kabel medfølger

Ulemper

 • En relativt stor investering prismæssigt (men det kan betale sig)

2. RAVPower Extreme 20.000 mAh Powerbank

20000_mah_powerbank_ravpower
Langt mere prisvenlig Powerbank på 20.000 mAh, der kun måler en smule mere end en iPhone 8.

Pris: 399 Kr

RAVPower er endnu et kinesisk mærke, der virkelig har formået at slå igennem på markedet med deres prisvenlige modeller, hvor kompakthed og ydeevne er i fokus. Powerbanken her står til blot 399 Kr. Man finder ikke mange andre Powerbanks på 20.000 mAh til den pris.

20.000 mAh Powerbank, næsten på størrelse med en iPhone 8 Plus

RAVPower har med deres Extreme model opnået en størrelse, som blot få andre mærker som f.eks Anker kan. Powerbanken måler 17,2 Cm i højden, 8 Cm i bredden og har en tykkelse på blot 2 Cm. Dette er næsten uhørt, blandt andre modeller på 20.000 mAh. Dertil kommer at Powerbanken kun vejer 459 gr og derved, langt fra er for tung at have med i træningstasken, arbejdstasken eller andet.

Indgang og udgange på RAVpower Extreme

På fronten af Powerbanken sidder tre forskellige porte. To af dem er traditionelle USB-porte, der dog begge kommer med 2,4 Ampere og derfor kan oplade tablets eller smartphones ved dobbelt hastighed. Den sidste port er MicroUSB, som langt de fleste Powerbanks bruger til opladning af selve powerbanken. Her skal det dog nævnes at MicroUSB porten er på 2,4 Ampere og derfor har Powerbanken en opladningstid på blot 9 timer – perfekt til at oplade over natten.

Hvor mange gange kan “RAWpower Extreme” på 20.000 mAh oplade min iPhone?

iPhone 7 1018% ~ 10 opladninger
iPhone 7 Plus 696% ~ 7 opladninger
iPhone 8 1090% ~ 11 opladninger
iPhone 8 Plus 668% ~ 7 opladninger
iPhone X732% ~ 7,5 opladninger
iPhone XR 676% ~ 6,75 opladninger
iPhone XS 748% ~ 7,5 opladninger

Pris: 399 Kr

Vurdering af “RAVpower Extreme” med 20.000 mAh

Christian, har altid Powerbanken med sig i sommerhuset

Da jeg og min familie har sommerhus, bruger vi ofte Powerbanken i forbindelse med kørslen derover. Der er to udgange, og de er altid optaget. (mAh) 20000 Powerbanken bliver ugentligt opladt, så vi kan have den med på stranden og på haven. Indtil videre er der ikke en finger at sætte på denne model.

Fordele

 • Kan oplade 2 enheder af gangen – dog ikke to tablets på samme tid.
 • Opladning af smartphones med dobbelt så hurtig hastighed (2.4 Ampere)
 • Kompakt design – samme højde som en iPhone 8 Plus
 • Lav vægt (459 gr.)

Ulemper

 • Ingen USB-C port
 • Powerbanken kan udelukkende oplades med MicroUSB

3. Sandberg IP67 – Vandtæt Powerbank, perfekt til udendørs brug (20.100 mAh)

sandberg_20000_mah_powerbank_outdoor

Sandberg har udviklet en Powerbank der er modtagelig over for hårde slag, tab, vand og støv. Kort sagt, kan man byde denne Powerbank lidt af hvert.

Pris: 699 Kr

På overfladen ser den noget stor og tung ud, og det er heller ikke nogen hemmelighed at Powerbanken er noget større end de andre udvalgte modeller. Den er dog klar til langt flere udfordringer end alle andre Powerbanks på 20.000 mAh.

Støvresistent, Vandresistent og modtagelig over for hårde slag og tab

Mange Powerbanks er en anelse skrøbelige, og er man i forvejen dårlig til at passe på sine ting i, har vi her fundet en model som man kan byde lidt af hvert. Sandberg har udviklet modellen i hård plast og et beskyttende lag af gummi. Dette er skruet sammen i kanterne, så man kan være et hundredeprocent sikker på at den ikke går fra hinanden. Samtidigt sidder der på fronten af Powerbanken en lommelygte, der kan lyse op til 30 meter. Powerbanken er resistent for støv, grus, sand og vand, så der er rig mulighed for at tage denne med på stranden, campingturen eller ekstrem-ferien. Med det sagt, er den ikke decideret vandtæt – så man bør undgå at dykke med Powerbanken. Derfor får denne også en flot 7. plads i årets top 10 Powerbanks

To USB udgange og en særdeles hurtig opladningstid

På toppen af Powerbanken finder man to udgange og en indgang. De to udgange er normale USB-Porte, hvoraf den ene er på 2,4 Ampere, mens den anden er på 1,5 Ampere. Med de udgange, kan man oplade en tablet og en smartphone på samme tid. Det slår dog hverken Anker eller RAVpower’s der begge har to udgange med 2,4 Ampere. Til gengæld kan Powerbanken oplades med 2 Ampere, hvilket giver den en opladningstid på omkring 8 timer. Dette er utroligt flot, hvis man sammenligner med f.eks 10000 mah Powerbanks.

Hvor mange gange kan Sandberg Ip67 Outdoor oplade min iPhone?

iPhone 7 1024% ~ 10 opladninger
iPhone 7 Plus 700% ~ 7 opladninger
iPhone 8 1096% ~ 11 opladninger
iPhone 8 Plus 672% ~ 7 opladninger
iPhone X736% ~ 7,5 opladninger
iPhone XR 680% ~ 7 opladninger
iPhone XS 752% ~ 7,5 opladninger

Pris: 699 Kr

Vurdering af Sandbergs mest robuste og kraftige Powerbank

Oliver, køber af Sandberg Outdoor Powerbank

Jeg har købt denne Powerbank til Smuk Festival. Opladte den blot derhjemme, det tog ca. 8 timer – og så var jeg ellers klar til festival, hvor jeg formåede at bruge Powerbanken på 4 dage. Dette var dog til 8 opladninger, da jeg delte den med mange af mine venner. Rigtig solid powerbank der kan klare lidt af det hele, som f.eks regn, som vi havde meget af på festivalen.

Fordele

 • Kan oplade en tablet og smartphone på samme tid
 • Resistent over for vand, støv, sand og grus
 • Kan klare at modtage hårde slag og tab med certificeret IP67 plast af høj kvalitet
 • Lommelygte på fronten, med en afstand på 30 meter.
 • Batteri fra LG af høj kvalitet

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • En relativt stor investering prismæssigt

Click to rate this post!
[i Alt: 2 Gennemsnit: 5]