Powerbank 20000 mah | Top 5 Powerbanks med 20.000 mAh

Gennemgangen af de 5 bedste 20000 mAh Powerbanks, kan læses under Top 5 listen ⤸

PlaceringPowerbank_billedeVurderingKøb_her
🥇Anker_Powerbank_select_20000_mAh
🥈Anker_Powercore_20100_mAh
🥉RAVPower_Blade_Series_20100_mAh_powerbank
4sandberg_21000_mah_powerbank_outdoor
5

20000_mah_powerbank_ravpower

Om testen: Vi har udvalgt 3 forskellige Powerbanks i kategorien 20.000 mAh. Disse Powerbanks er valgt, da de skiller sig særligt godt ud fra mængden i kategorien 20.000 mAh ved at være et særligt godt køb. Vi kigger på parametre som størrelsen på powerbanken, kvaliteten af batteriet, designet, funktionaliteten og opladningshastighed. I testen beskriver vi de enkelte modeller og kommer med ekspert kommentarer. Til sidst er hver Powerbank opsummeret med en liste af fordele og ulemper.

🥇 Anker PowerCore Select 20000 mAh – Den bedste 20000 mAh Powerbank

Anker_Powercore_select_20000_mah
Ankers førende og klart mest populære Powerbank pt. Select serien er Ankers billigste, men denne model er stadig spækket med tæt på de bedste Powerbank specifikationer
ForhandlerPrisKøb her

429 Kr.

Denne Powerbank fra Anker, er spækket med fede features og uendelige muligheder. Samtidigt er den meget kompakt, da Anker har formået at bruge et 20.000 mAh batteri i en Powerbank med en tykkelse på blot 2,5 Cm.

Anker PowerCore Select kan alt det, som en 20000 mah Powerbank skal kunne

På toppen af Powerbanken sidder to USB-Porte. Begge disse er på 2,4 Ampere, hvilket er nok til en dobbelt så hurtig opladning af en smartphone, mens også tablets kan oplades med 50% hurtigere hastighed. Samtidigt sidder der en USB-C port der giver 3 Ampere og 5 Volt. Dette er sammenlagt 15W og oplade både smartphones og tablets, med hurtigere hastighed end normalt. Anker har desuden valgt at inkludere et USB-C kabel på 1 meter, som man få med til både opladning af selve Powerbanken eller andre enheder.

20000 mAh Powerbank udført i kompakt og effektivt design

Normalt er Powerbanks med et batteri på 20.000 mAh alt for store til at gå rundt med på gaden, eller have med i tasken. Her har Anker dog gjort det godt, med at komprimere størrelsen. Powerbanken måler 15 x 6,94 x 2,5 cm, og det slår langt de fleste konkurrerende modeller. Powerbanken vejer 455 gr. hvilket også er flot. Derved er det ikke umuligt at have denne Powerbank med sig, hvis man f.eks har en inderlomme, taske eller andet.

IQ Charging, den førende teknologi fra Anker

Alle nyere Powerbanks fra Anker, har en ret så effektiv chip indbygget i batteriet. Denne chip, styrer hvor meget strøm Powerbanken skal levere og hvilken hastighed. Chippen kan altså aflæse om den er igang med af oplade f.eks en iPhone X, eller en Samsung Galaxy. Herved sender den, den rigtige mængde strøm igennem kablet og korrigerer desuden for strøm der går tabt i kablet. Derfor vil man opleve at Anker Powerbanks oplader en anelse hurtigere end andre mærker (ca. 20%)

Vurdering af Ankers kraftige PowerCore Select (20000 Powerbank, mAh)

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Med Ankers select serie, har de virkeligt formået at lave en kvalitets Powerbank som man kender Anker for, til en overraskende lav pris. Modellen her er klart over markedsstandard, i forhold til input/output og specifikationer, mens størrelsen og vægt også er rigtigt flot, sammenlignet med andre 20000 mAh Powerbans. Derfor scorer Powerbanken førstepladsen i kategorien 2000 mAh – og opnår andenpladsen i vores årlige Powerbank test.

Fordele

 • Stort og effektivt batteri på 20.100 mAh
 • Kan oplade hele 2 enheder af gangen – både telefoner og tablets.
 • Opladning med dobbelt så hurtig hastighed end normale adaptere
 • Kan oplade med USB-C
 • IQ Charging sikrer 20% hurtigere opladning end ved andre modeller
 • Kompakt og minimalistisk design
 • Lav pris ifht til andre Anker Powerbanks

Ulemper

 • Anker har Powerbanks med højere USB A output
 • Anker har Powerbanks med højere USB-C output

🥈 Anker PowerCore 20.100 mAh

Anker_Powercore_20100_mAh
ForhandlerPrisKøb her

479 Kr.

Anker PowerCore er en af Ankers lidt ældre Powerbanks fra 2017, men er på trods af det, stadig en af deres mest solgte modeller. Modellen egner sig, med sit store batteri, til brug på rejsen, i sommerhuset eller på bilturen. Den kan nemt deles med venner og familie, da den har to USB A udgange. Begge har 2,4A / 5V, en samlet styrke på 12W. Denne styrke opretholdes endda, hvis begge er porte er i brug på samme tid – hvilket ikke er standard for Powerbanks med 20000 mAh.

Størrelse og vægt

Anker PowerCore 20.100 mAh måler 16.6 cm x 5.8 cm x 2.2 cm og har en vægt på 356 gr. Sammenlignet med Anker PowerCore Select 20000 mAh, er denne Powerbank altså en smule tyndere og vejer også lidt mindre. Dette kan mærkes når man går med powerbanken, eller har den med i tasken. Til gengæld har den en USB-C udgang, som idag er blevet standard for de fleste 20000 mAh Powerbanks.

Vurdering af Anker PowerCore 20100 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

4 år efter udgivelse, er Anker PowerCore 20100 mAh stadig en af de bedste 20000 mAh Powerbanks på markedet. Grundet dens pæne størrelse, lave vægt og minimalistiske design, vil det være en Powerbank som falder i manges smag. Derudover er den delevenlig, da output opretholdes, uanset om man oplader en eller to enheder. Powerbanken indtog desuden 7. pladsen i den store powerbank test.

Fordele

 • Kan oplade en tablet og smartphone på samme tid
 • Lav vægt (356 gr.) ifht andre 20000 mAh Powerbanks
 • Pæn størrelse (16.6 cm x 5.8 cm x 2.2 cm) ifht andre 20000 mAh Powerbanks
 • Batteri af ekstrem høj kvalitet

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • Er dyrere end Ankers Select serie, der også findes i 20000 mAh

🥉 RAVPower Blade Series 20100 mAh powerbank – 45W USB-C PD

RAVPower_Blade_Series_20100_mAh_powerbank
ForhandlerPrisKøb her
powerbanken_logo

649 Kr.

RAVPower, er et lidt nyere Powerbank mærke der typisk sammenlignes med Anker. Deres powerbanks er kendt for at være at meget høj kvalitet, med høje outputs og ekstrem hurtig opladning. Deres blade series model på 20.100 mAh er ingen undtagelse, her har vi at gøre med en Powerbank med et meget højt output, der med USB-C porten kan oplade med op til 45W, hvilket er nok til opladning af f.eks bærbare computere som en Macbook.

Den kraftigste 20000 mAh Powerbank i testen

Indgange: Powerbanken kan oplades med både Micro USB og USB-C. Hastigheden på Micro USB er 9V / 2A, 18W. Hastigheden på USB-C input er derimod 20V / 2,25 A, 45W. Derfor er det klart at foretrække opladning med USB-C, der blot vil tage 3 timer fra 0-100%

Udgange: Powerbanken har to USB udgange, en standard USB A og en USB-C udgang. Igen, er det klart at foretrække opladning med USB-C , der har 20V / 2,25A, 45W. Dette vil kunne oplade tablets og smartphones med max hastighed, mens en standard bærbar også kan oplades. USB A porten har 12 V / 1,5A, 18W, hvilket er max hastigheden for opladning af mange smartphones, som iPhone.

Vurdering af RAVPower Blade Series 20100 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

RAVPower Blade Series 20100 mAh er uden tvivl den mest kraftige Powerbank i vores 20000 Powerbank oversigt. Med et USB-C output på 45W, kan man oplade langt de fleste bærbare computere, hvilket kan være ekstremt nyttigt på farten. På trods af det store batteri og den høje ydeevne, vejer powerbanken kun 405 gr – en smule over standarden for 20000 mAh Powerbanks, hvilket vi vurderer til at være rigtigt pænt.

Fordele

 • 45W USB-C output – Kraftig nok til opladning af bærbare computere
 • Gennemsnitlig (405 gr.) ifht andre 20000 mAh Powerbanks
 • USB A output med max styrke (18W)
 • Opladning af selve Powerbanken med både Micro USB og USB-C (op til 45W, ca 3 timer)
 • Pæn størrelse (8 x 16 x 2 cm) – tykkelse på kun 2 cm

Ulemper

 • Højere pris end andre 20000 mAh Powerbanks
 • Kun en USB A udgang (standard USB)

4. Sandberg IP67 – Vandtæt Powerbank, perfekt til udendørs brug (20.100 mAh)

sandberg_20000_mah_powerbank_outdoor

Sandberg har udviklet en Powerbank der er modtagelig over for hårde slag, tab, vand og støv. Kort sagt, kan man byde denne Powerbank lidt af hvert.
ForhandlerPrisKøb her
pixojet_dk_logo

699 Kr.

På overfladen ser den noget stor og tung ud, og det er heller ikke nogen hemmelighed at Powerbanken er noget større end de andre udvalgte modeller. Den er dog klar til langt flere udfordringer end alle andre Powerbanks på 20.000 mAh.

Støvresistent, Vandresistent og modtagelig over for hårde slag og tab

Mange Powerbanks er en anelse skrøbelige, og er man i forvejen dårlig til at passe på sine ting i, har vi her fundet en model som man kan byde lidt af hvert. Sandberg har udviklet modellen i hård plast og et beskyttende lag af gummi. Dette er skruet sammen i kanterne, så man kan være et hundredeprocent sikker på at den ikke går fra hinanden. Samtidigt sidder der på fronten af Powerbanken en lommelygte, der kan lyse op til 30 meter. Powerbanken er resistent for støv, grus, sand og vand, så der er rig mulighed for at tage denne med på stranden, campingturen eller ekstrem-ferien. Med det sagt, er den ikke decideret vandtæt – så man bør undgå at dykke med Powerbanken. Derfor får denne også en flot 7. plads i årets Powerbank test.

To USB udgange og en særdeles hurtig opladningstid

På toppen af Powerbanken finder man to udgange og en indgang. De to udgange er normale USB-Porte, hvoraf den ene er på 2,4 Ampere, mens den anden er på 1,5 Ampere. Med de udgange, kan man oplade en tablet og en smartphone på samme tid. Det slår dog hverken Anker eller RAVpower’s der begge har to udgange med 2,4 Ampere. Til gengæld kan Powerbanken oplades med 2 Ampere, hvilket giver den en opladningstid på omkring 8 timer. Dette er utroligt flot, hvis man sammenligner med f.eks 10000 mah Powerbanks.

Vurdering af Sandbergs mest robuste og kraftige Powerbank

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Jeg har købt denne Powerbank til Smuk Festival. Opladte den blot derhjemme, det tog ca. 8 timer – og så var jeg ellers klar til festival, hvor jeg formåede at bruge Powerbanken på 4 dage. Dette var dog til 8 opladninger, da jeg delte den med mange af mine venner. Rigtig solid powerbank der kan klare lidt af det hele, som f.eks regn, som vi havde meget af på festivalen.

Fordele

 • Kan oplade en tablet og smartphone på samme tid
 • Resistent over for vand, støv, sand og grus
 • Kan klare at modtage hårde slag og tab med certificeret IP67 plast af høj kvalitet
 • Lommelygte på fronten, med en afstand på 30 meter.
 • Batteri fra LG af høj kvalitet

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • En relativt stor investering prismæssigt

5. RAVPower Extreme 20.000 mAh Powerbank

20000_mah_powerbank_ravpower
Langt mere prisvenlig Powerbank på 20.000 mAh, der kun måler en smule mere end en iPhone 8.
ForhandlerPrisKøb her
pixojet_dk_logo

379 Kr.

RAVPower er endnu et kinesisk mærke, der virkelig har formået at slå igennem på markedet med deres prisvenlige modeller, hvor kompakthed og ydeevne er i fokus. Powerbanken her står til blot 399 Kr. Man finder ikke mange andre Powerbanks på 20.000 mAh til den pris.

20.000 mAh Powerbank, næsten på størrelse med en iPhone 8 Plus

RAVPower har med deres Extreme model opnået en størrelse, som blot få andre mærker som f.eks Anker kan. Powerbanken måler 17,2 Cm i højden, 8 Cm i bredden og har en tykkelse på blot 2 Cm. Dette er næsten uhørt, blandt andre modeller på 20.000 mAh. Dertil kommer at Powerbanken kun vejer 459 gr og derved, langt fra er for tung at have med i træningstasken, arbejdstasken eller andet.

Indgang og udgange på RAVpower Extreme

På fronten af Powerbanken sidder tre forskellige porte. To af dem er traditionelle USB-porte, der dog begge kommer med 2,4 Ampere og derfor kan oplade tablets eller smartphones ved dobbelt hastighed. Den sidste port er MicroUSB, som langt de fleste Powerbanks bruger til opladning af selve powerbanken. Her skal det dog nævnes at MicroUSB porten er på 2,4 Ampere og derfor har Powerbanken en opladningstid på blot 9 timer – perfekt til at oplade over natten.

Vurdering af “RAVpower Extreme” med 20.000 mAh

Christian, har altid Powerbanken med sig i sommerhuset

Da jeg og min familie har sommerhus, bruger vi ofte Powerbanken i forbindelse med kørslen derover. Der er to udgange, og de er altid optaget. (mAh) 20000 Powerbanken bliver ugentligt opladt, så vi kan have den med på stranden og på haven. Indtil videre er der ikke en finger at sætte på denne model.

Fordele

 • Kan oplade 2 enheder af gangen – dog ikke to tablets på samme tid.
 • Opladning af smartphones med dobbelt så hurtig hastighed (2.4 Ampere)
 • Kompakt design – samme højde som en iPhone 8 Plus
 • Lav vægt (459 gr.)

Ulemper

 • Ingen USB-C port
 • Powerbanken kan udelukkende oplades med MicroUSB

De 5 bedste Powerbanks med 20000 mAh

I de seneste år, har tendensen generelt været at, større Powerbanks er blevet mere populære. Særligt de store Powerbanks på 20.000 mAh, har virkelig gjort sit indtog i Danmark. Mange vælger dem, da de grundet deres store batteri er perfekte at have med i sommerhuset, festivalen, flyturen eller til f.eks camping. Desuden har en 20000 Powerbank, typisk, den fordel at de er stærke nok til at kunne oplade bærbare computere, som en Macbook.

Click to rate this post!
[i Alt: 3 Gennemsnit: 5]