Powerbank til Computer | Top 3 Powerbanks til PC

 📑 Forbrugerguide til køb af Powerbank til Computer, Januar 2021

📌 Find nemt den bedste Powerbank til Computer i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Powerbank til Computer.

PlaceringPowerbank_billedeVurderingKøb_her
🥇RAVPower_Blade_Series_20100_mAh_powerbank
🥈

greylime_power_stone_10400

🥉anker_powercore+_20100_mah
Powerbank_til_Bærbar
De tre førende Powerbanks inden for kategorien Powerbank til Computer

Top 3 bedste Powerbank til PC

Denne guide er kreeret til at hjælpe dig med at finde den rette Powerbank til PC. Vi har kigget på en del Powerbanks som ville være kompatible med en Computer. Vi har herfra udvalgt de tre bedste, ud fra deres batterikvalitet, holdbarhed & funktionalitet. Der er sørget for der findes en opsummering i bunden af hvert produkt, og hvad folks holdning er til produktet giver vi også til kende.

RAVPower Blade Series 20100 mAh – 45 W USB-C | Powerbank til Computer

Powerbank_til_Computer_RAVPower
RAVPower levere nogle af de Powerbanks som bliver priset mest på internettet. Denne Powerbank mangler absolut intet, og er den perfekte Powerbank til Computer
ForhandlerPrisKøb her
powerbanken_logo

649 Kr.

Denne Powerbank fra RAVPower er af højeste kvalitet når det kommer til en Powerbank. Powerbanken har praktisk talt hele pakken, og derfor passer den også som en Powerbank til Computer. Man kan både oplade med USB-C eller med det klassiske kabel, så det er åbent for muligheder. Der er dog forskel på styrken i outputtet, men det er stadig op til en selv hvordan man oplader

Brug USB-C kombineret med Power Delivery til at oplade en Macbook

Denne Powerbank til PC er perfekt, da man ved at kombinere USB-C med nogle indbyggede funktioner sagtens kan oplade en computer. Den passer perfekt til at oplade alle typer af smartphones og tablets, så derfor har denne Powerbank hele pakken. Med powerbanken følger der også et USB-C til USB-C kabel, samt et USB til Micro USB kabel, så man har alle muligheder.

Vurdering af RAVPower Blade Series 20100

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Vi har selv brugt denne Powerbank i snart et halvt år, og den løber aldrig tør for overraskelser. Den holder os altid kørende på farten, så vi aldrig står og mangler noget. Den bliver ofte brugt om morgenen i toget, da vi aldrig kan få plads ved et stik, så kan vores Powerbank give os strøm, så vi ikke opbruger alt vores strøm inden jeg når på arbejde.
 • 45 W USB-C Output – Kan oplade bærbar Computer
 • Vejer kun 405 gram, som er under gennemsnittet for en Powerbank
 • 18 W USB A Output
 • Tager tre timer at oplade selve Powerbanken med enten USB-C eller Micro USB
 • Pæn form og størrelse | Kun to cm tyk
 • Dette er en dyr Powerbank – Men man får noget for pengene
 • Kun en normal USB indgang som passer til klassisk kabel.
ForhandlerPrisKøb her
powerbanken_logo

649 Kr.

GreyLime Power Stone || 10400 – Powerbank til PC

Powerbank_til_PC_GreyLime
Dobbelt testvinder Powerbank fra GreyLime er højt rangeret grundet dens høje kvalitet og fantastiske design.
ForhandlerPrisKøb her

399 Kr.

En GreyLime Power Stone || er et produkt som også er af top kvalitet. Gode Powerbanks til Bærbar skal kunne nogle forskellige ting, så som at oplade med en speciel power. Denne Powerbank passer perfekt med en Macbook, da den passer perfekt med den mængde W der skal til for at oplade en Macbook. En GreyLime er ikke et super teknisk produkt, som har en masse forskellige tekniske funktioner. Dog er den stadig testvinder i Ekstra Bladet og Politiken.

Ekstremt lækkert design der passer med Macbook

En af årsagerne til at denne Powerbank ligger nummer to på listen over Powerbank til Computere er at den har et ekstremt flot design. GreyLime har virkelig ramt plet, og derfor synes vi at denne Powerbank fortjener en plads højt oppe. Ikke nok med den er et produkt af høj kvalitet, så passer den design mæssigt med Computere, hvilket er noget som flere og flere går op i.

Vurdering af GreyLime Power Stone || 10400

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Denne Powerbank er den perfekte Powerbank til en Macbook. Når man taler om en Powerbank til bærbar, så er denne med i spillet. Selvom den ikke er den mest kraftfulde Powerbank på markedet, så trækker den fænomenale design den op, og vi synes helt sikkert den er pengene værd. Den er ekstremt billigt i forhold til hvad man kan bruge den til, og så går flere og flere forbrugere op i looket på deres Powerbank, og denne er helt sikkert en fan favorit på det punkt.
 • Et af de eneste Danske Powerbankmærker
 • Stilrent og lækkert design
 • Testvinder i EB og Politiken
 • Man kan oplade to enheder på samme tid
 • USB-C port der både kan bruges som input og output
 • Kan oplade Macbook med USB-C kabel
 • Dyrere end den tidligere udgivne version – Dog grundet store opgraderinger
ForhandlerPrisKøb her

399 Kr.

Anker PowerCore+ 26.800 mAh | Powerbank til Computer

Powerbank_til_Computer_anker
En rigtig lækker Powerbank fra et af de førende mærker inden for Powerbanks. Høj kvalitet samt lækkert design.
ForhandlerPrisKøb her
powerbanken_logo

799 Kr.

Denne absurd stærke Powerbank er optimal som Powerbank til Bærbar. Dens store batterikapacitet er med til at give den høje placering. Anker er kendt for der imponerende teknik, som giver dem evnen til altid at være et skridt foran. Med IQ-Charging i deres produkter er denne Powerbank til PC perfekt. Den justerer opladningsstyrken ud efter hvilken enhed den oplader, og det er til at mærke med denne Powerbank.

Perfekt til festival – Stor ros for dens holdbarhed

Denne Powerbank er lavet til dem som er en tand mere klodsede. Den kan holde til diverse slag og tab, så derfor skal man ikke være bange for at tabe den. Powerbanken falder lidt i rangeringen, grundet dens høje pris. Ikke alle ønsker at investere så meget i en Powerbank til Computer. Denne Powerbank giver dog en masse ekstra, og derfor skal man helt sikkert overveje den hvis man godt kan lide at være ekstra.

Vurdering af Anker PowerCore+ 26.800 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Hvis man gode kan lide at have det ypperste på markedet, så skal man helt sikkert købe denne Powerbank. Indenfor kategorien Powerbank til Computer er den optimal, men også når det kommer til alle andre kalibre, så er denne Powerbank fantastisk. Den har et lækkert design og kan modtage slag, og passer sig rigtig perfekt til alle situationer.
 • Ekstremt stort batteri
 • Dobbelt USB udgange – Opladning af to devices på en gang
 • Indbygget IQ Charging som oplader mere effektivt
 • Lækkert design | Kan modtage hårde slag og tab
 • Kan oplade en Macbook med USB-C
 • Der medfølger et USB-C kabel
 • Stor investering – Men kan helt sikkert betale sig i længden
ForhandlerPrisKøb her
powerbanken_logo

799 Kr.

Powerbank til Computer | Undgå disse problemer

Flere og flere er begyndt at pendle frem og tilbage mellem arbejde. I hverdagen er der mange som skal over 30 minutter med toget, og vælger derfor at finde arbejdscomputeren frem på vejen, for at få brugt noget tid. Når de gør dette, er det de færreste der lige tænker over at få sat strøm til ens computer. Derfor ender man med at bruge en del af ens batteri, inden man overhovedet når til ens destination. Ikke mange ved det, men man kan få diverse Powerbanks, som er stærke nok til at oplade bærbare computere. På den måde løber man ikke tør for strøm, når man er på farten. Nogle kan godt lide at være koblet helt op, og derfor vælger nogle at købe både en normal Powerbank og en Powerbank til Computer. På denne måde sørger man for at være helt klar til dagen når man møder op, i stedet for at være halvt drænet for alt ens teknologi. Teknologien er vokset til en stor del af folks hverdag, så det er vigtigt at være fuldt opladt når dagen starter. Uden dette kan man ikke overleve i dagens Danmark, og man kan hurtigt falde bagud. Undgå derfor at løbe tør for strøm, for du overhovedet kommer i gang med en Powerbank til Bærbar. Det kan også være ekstremt smart hvis man eksempelvis er på camping, og man gerne vil se en film i teltet om aftenen, så kan man bruge sin Powerbank til PC og oplade undervejs, så man kan se hele filmen. Nogle oplever at løbe tør for strøm, så sørg for ikke at være en af dem.

En god Powerbank til Bærbar indeholder dette

Når man skal finde en Powerbank til ens Computer, er det vigtigt at man finder en med den rette styrke. Det nytter ikke noget at købe en vag Powerbank og så prøve at bruge den til at oplade en Macbook. Der skal en vis styrke til. Nogle vælger at investere i en Powerbank som har ekstra styrke, såsom en RAVPower, som falder på en førsteplads i testen. Denne Powerbank er perfekt til Computer da den har så meget ekstra styrke, at man lader sin Computer hurtigt. Det gælder også om at ens Powerbank skal have en vis batteristyrke, for at det nytter noget at bruge den på en bærbar. Her er de 20000 mAh det perfekte gennemsnit. Det betyder at man godt kan nøjes med mindre, og at mere ikke er helt nødvendigt. Det kommer selvfølgelig an på omstændighederne. Hvis man ikke har mulighed for at oplade sin Powerbank ligeså ofte, er det smart at have flere mAh end normalen. Eksempelvis vælger nogen den Powerbank til Computer fra Anker som er i testen. Det gør de fordi de gerne vil have ekstra batteri styrke i deres Powerbank. Udover det så har denne Anker Powerbank, ligesom alle deres andre powerbanks, det som hedder IQ-Charging. Dette er ekstremt smart, også til computere. Når man bruger en Powerbank til at oplade en computer, skal man være sikker på man oplader med nok Volt. Denne Powerbank har IQ-Charging som sørger for at justere alt efter hvilken enhed den lader. Det er altså perfekt i disse situationer, da man så kan oplade med lige præcis det som er nødvendigt, og det der passer til ens Bærbar. 

Find det rigtige design til din Powerbank til PC

Mange vælger deres Powerbank ud fra udseende. Det er ligemeget om det er en Powerbank til Computer eller til en smartphone. Med en Powerbank fra GreyLime, får man en Powerbank som er ekstremt lækkert design og passer meget godt med designet på en Macbook. Det er noget som folk vælger, fordi de synes det er flot, og at man ser langt mere sofistikeret ud, når man har styr på sådan noget. Det kan give det rigtige udtryk når man er til møder, og det lige er det ekstra skub som folk har brug for til at stole på din evne til at udføre en opgave. Med en Power Stone fra GreyLime har man en minimalistisk og stilren Powerbank til ens Computer, og man kan derfor skinne mere igennem. Har man derimod en Asus eller andre microsoft mærker, kan det se flot ud hvis man fører den sammen med en Powerbank fra Anker. Ankers Powerbanks har et lidt mere robust look, ligesom at Microsoft har. Det er selvfølgelig altid op til ens selv, da der ikke er nogen der sætter disse regler. Der er ikke noget krav om at ens Powerbank matcher ens bærbar, men det gør måske en forskel på nogle punkter. Det vigtigste er at man har en Powerbank til sin Computer, da man virkelig gør sin hverdag nemmere. Hvis man eksempelvis holder møder ude af huset hele dagen, kan man hurtigt løbe tør for strøm på sin Bærbar, og med en Powerbank til Computer slipper man altså for at støde på problemer på dette punkt.

Click to rate this post!
[i Alt: 1 Gennemsnit: 5]