Sandberg Powerbank | De 3 bedste Powerbanks fra Sandberg

sandberg_powerbank_logo

Det danske elektronik mærke Sandberg, er blandt de førende indenfor udvikling af Powerbanks. De har modeller i flere forskellige størrelser, så enhver forbruger vil kunne finde en Powerbank der passer til dem. Samtidigt sælges deres produkter landet over i store kæder som Bog & Ide, men også store danske webshops. Sandberg laver Powerbanks i den mellemste prisklasse – men kvaliteten er altid i top. Dette ses også ved at de giver 5 års garanti på næsten alle modeller. Sandberg er desuden et af de kun to danske mærker der producerer Powerbanks, sammen med Greylime.

Test: De 3 bedste Powerbanks fra Sandberg

Om testen: Vi har sat fokus på flere forskellige Powerbanks fra Sandberg og udvalgt de 3 bedste modeller som mærket producerer. Samtidigt har vi spurgt flere forbrugere, hvorfor de har valgt lige netop denne Powerbank. Der bliver også sat stor fokus på specifikationer som mAh, opladningstid og kapacitet i denne test. Til sidst opsummerer vi med en liste af fordele og ulemper, så man nemmere kan danne sig et overblik.

🥇 Sandberg Powerbank 10.000 mAh

Sandberg Powerbank 10.000 mAh
Lækkert design i aluminium fra Sandberg med et beskyttende lag gummi udover Powerbanken

Pris: 249 Kr

Testen første Powerbank er på 10.000 mAh, en batteristørrelse der ligger meget i midten blandt konkurrenternes Powerbanks. Størrelsen på 10.000 mAh giver mulighed for relativt mange opladninger af en smartphone. F.eks kan den oplade en iPhone 7 hele 5 gange, på blot én opladning af selve batteriet.

Lille, let og lækker Powerbank

Med en størrelse på blot 14 x 7 cm og 1,5 cm i tykkelsen, får man en Powerbank der nemt kan lægge i lommen sammen med ens smartphone. Desuden vejer batteriet blot 300gr. og gør altså, at man ikke føler man går rundt med en klods i lommen.

Oplad op til 2 enheder af gangen

Powerbanken har to USB udgange, som kan bruges med et kabel til ens telefon. Dette giver mulighed for at powerbanken kan oplade to telefoner på samme tid, som f.eks en iPhone 7 og en Samsung telefon. Begge porte giver 5 volt, dog en forskellig ampere på 1 og 2.1. Dette giver mulighed for opladning af en telefon og en tablet på samme tid. Modellen her minder desuden meget om Omni Thin Powerbank fra Trust, der har nogenlunde samme størrelse, men er lavet af aluminium.

Hvor mange procent kan “Sandberg Powerbank 10.000 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 526% ~ 5 opladninger
iPhone 7 Plus 344% ~3,5 opladninger
iPhone 8 549% ~5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 337% ~3,5 opladninger
iPhone X368% ~3,5 opladninger
iPhone XR 340% ~3,5 opladninger
iPhone XS 377% ~4 opladninger

Pris: 249 Kr

Vurdering af Sandberg Powerbank 10.000 mAh

Rasmus, køber af Sandberg Powerbanken

Powerbanken er perfekt til hverdagen. Størrelsen og den lave vægt, gør at man ikke føler at man gå rundt med en mursten i lommen. Samtidigt kan den oplade en tablet som en iPad, på trods af dens lille størrelse. Perfekt at have med i tasken, på vej til arbejde eller studie.

Fordele

 • Lækkert design
 • Lille størrelse & vægt
 • Oplad 2 enheder af gangen
 • 2.1 Ampere giver mulighed for opladning af en Tablet

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB

🥈 Sandberg IP67 Udendørs & vandtæt Powerbank – 20100 mAh

Sandberg Outdoor Powerbank 21.000 mAh (IP67)
Utrolig solid Powerbank, der er stærkt beskyttet af gummi og hård plast der er skruet fast om batteriet. Powerbanken er desuden vandtæt.

Pris: 699 Kr

Sandberg Ip67, er en rigtig kraftig Powerbank. Batteriet har hele 20.100 mAh og mange vil derfor kunne få opladt deres mobiltelefon/tablet hele ugen – uden at skulle oplade selve Powerbanken.

Robust og vandtæt Powerbank der passer perfekt til Outdoor og sport

Powerbankens design består af gummi og hård plast der er sat sammen af aluminiumsskruer. Den kan derfor modtage mange hårde slag og taber man den på gaden, vil den langtfra gå i stykker. Samtidigt er den resistent over for vand, hvilket gør at den ikke bliver påvirket af at ligge ude i regnen eller på den fugtige jord under f.eks en campingtur. Med det sagt er den ikke decideret vandtæt – så man bør stadig ikke tage den med ud og dykke. Powerbanken kan desuden bruges som lommelygte, da den har en kraftig lygte foran. Med andre ord – Sandberg har lavet den perfekte powerbank til en campingtur eller en festival.

2.4 Ampere og to udgange sikrer at ingen løber tør for strøm

På toppen af Powerbanken sidder to udgange. Den ene har 2,4 Ampere, mens den anden har 1,5 Ampere. Det vil altså sige at Powerbanken snildt kan oplade en tablet og en telefon på samme tid. Powerbanken oplades dog med MicroUSB og giver altså en opladningstid på 8-10 timer, tæt på en hel nat.

Powerbanken her, er i hård konkurrence med Ankers 20000 mah Powerbank. Begge er med høj performance, dog med ret forskellige designs.

Hvor mange gange kan Sandberg Ip67 Outdoor oplade min iPhone?

iPhone 7 1024% ~ 10 opladninger
iPhone 7 Plus 700% ~ 7 opladninger
iPhone 8 1096% ~ 11 opladninger
iPhone 8 Plus 672% ~ 7 opladninger
iPhone X736% ~ 7,5 opladninger
iPhone XR 680% ~ 7 opladninger
iPhone XS 752% ~ 7,5 opladninger

Pris: 699 Kr

Vurdering af Sandbergs mest robuste og kraftige Powerbank

Frederik, køber af Sandberg IP67 Outdoor Powerbank

Powerbanken blev købt i forbindelse med en tur på Roskilde Festival. Jeg opladte den hjemmefra da det tager en del tid, men så havde jeg heller ikke brug for at oplade den i en hel uge. Jeg købte den da jeg havde brug for en Powerbank der kunne holde til lidt af hvert – og indtil videre har den ikke skuffet!

Fordele

 • Kæmpe batteri på 21.000 mAh
 • Kan oplade både en tablet og telefon på samme tid
 • Resistent over for vand
 • Kan modtage hårde slag og tab

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • En relativt stor investering prismæssigt (men det kan betale sig)

🥉 Sandberg Powerbank & Bluetooth Højtaler

Sandberg kombineret højtaler og Powerbank
Sandbergs eminente forsøg på at kombinere en højtaler og en powerbank

Pris: 599 kr

Her har vi en lidt mere utraditionel Powerbank. Det er nemlig ikke blot en Powerbank, men også en højtaler der både kan bruges med bluetooth og USB. Batteriet er på 5200 mAh og derved et lidt mindre batteri end vi normalt anbefaler. Dog har Powerbanken virkeligt overrasket os, som du vil kunne læse.

Højtaler og Powerbank på samme tid

Hvordan fungerer det egenligt når man kombinerer en Powerbank og en højtaler? Svaret er: Rigtigt godt. Selve højtaleren har en sublim lyd, og kan afspille musik og radio i helt op til 8 timer. Det kræver dog at man spiller med 70% i lydstyrke og at man ikke bruger batteriet på samme tid til at oplade sin telefon.

Indgange og udgange på Powerbanken

Powerbanken har en enkelt udgang. Denne kan bruges både til oplade ens mobil eller tablet med, men kan på samme tid bruges til at spille musik med. Det vil altså sige at man både kan oplade og nyde højtaleren imens. Udgangen har 2.1 Ampere og er derved kraftig nok til både iPhone og tablet. Powerbanken oplades med MicroUSB på 1 ampere, hvilket må ses som et lille minus. Dog er modellen langt billigere en den højtaler/powerbank som Anker har udviklet.

Hvor mange gange kan Sandbergs kombinerede højtaler og Powerbank oplade min iPhone?

iPhone 7 256% ~ 2,5 opladninger
iPhone 7 Plus 175% ~ 1,5 opladninger
iPhone 8 274% ~ 2,5 opladninger
iPhone 8 Plus 168% ~ 1,5 opladninger
iPhone X184% ~ 1,75 opladninger
iPhone XR 170% ~ 1,5 opladninger
iPhone XS 188% ~ 1,75 opladninger

Der skal tages forbehold for at Powerbanken ikke kan oplade til oplyste procenter, hvis man bruger højtaleren på samme tid.

Pris: 599 Kr

Vurdering af Sandbergs Powerbank/Højtaler

Mette, køber og daglig bruger af Powerbanken.

Jeg er godt nok blevet glad for dette produkt af Sandberg. Højtaleren står i mit køkken, hvor jeg altid hører musik og laver mad på samme tid. Højtaleren spiller helt udemærket. Lydkvalitet er som man kan forvente af 429kr, men det er stadigt billigt i forhold til at den ovenikøbet kan oplade min telefon imens.

Fordele

 • Højtaler og Powerbank på samme tid
 • Kan spille i op til 8 timer på blot en opladning
 • 2.1 Ampere sikrer opladning af både tablets og smartphones.
 • Oplad din smartphone mens du afspiller musik
 • Kommer med Bluetooth

Ulemper

 • Oplades udelukkende med MicroUSB
 • Kan kun oplade en enhed af gangen.

Click to rate this post!
[i Alt: 1 Gennemsnit: 5]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *