Solcelle Powerbank | Top 3 Solcelle Powerbanks

 📑 Forbrugerguide til køb af Solcelle Powerbank, Februar 2021

📌 Find nemt den bedste Powerbank med Solceller i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke Powerbank med Solceller.

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇
🥈
🥉

De 5 bedste Powerbanks med Solceller

I denne guide har vi undersøgt en del Solcelle Powerbank. Vi har fundet frem til de tre bedste Powerbank med solceller, som vi under dette har beskrevet fordelene ved så det er tydeligt for dig hvilken Solcelle Powerbank du burde købe. En Powerbank med Solceller er fantastisk at have med på camping, festival eller en vandretur. Derfor er der altså mange situationer hvor man kan få brug for en Solcelle Powerbank og de er super praktiske at eje.

🥇 Solcelle Oplader & Trådløs Powerbank | 3 Solcelle Paneler | 20000 mAh

Powerbank_med_Solceller
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

379 Kr.

Med denne Solcelle Oplader har man alt hvad man skal bruge i en Solcelle Oplader. Med flere solcellepaneler har man mulighed for at oplade hurtigt, hvilket også er en af grundene til denne Solcelle Powerbank er så god. Det store batteri på 20000 mAh er også fantastisk, og er et af de største der findes når det kommer til Solcelle Powerbanks. En Powerbank med Solcelle kan bruges til rigtig mange ting, og det er en god ide at have en til rådighed.

Oplad trådløst med denne Powerbank med solceller

Man kan med denne Powerbank med solceller både oplade med USB og også trådløst. Der er derfor mange muligheder at vælge mellem, hvilket er fantastisk, da det ikke altid er den samme opladning er optimal. Man kan derfor optimere sin opladning med denne Solcelle Powerbank, og man kan på mange forskellige måder få opfyldt sine behov.

Vurdering af Solcelle Oplader & Trådløs Powerbank

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Med denne Solcelle Powerbank har man alle behov dækket. Den er perfekt at have i tasken, men den er også perfekt at have med på festival. Med de 20000 mAh har man nærmest uendelig strøm, samtidig med at man blot kan oplade den med solen samtidig med at man oplader.

Fordele

 • Kæmpe batteri på 20000 mAh
 • Kan oplade trådløst
 • Kan modtage hårde slag og tab
 • Fantastisk Powerbank med solceller til opladning
 • Kompakt og minimalistisk design
 • Meget prisvenlig, absolut den bedste Powerbank med solceller til prisen

Ulemper

 • Man skal være påpasselig med Solcellerne på opladeren.
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

379 Kr.

🥈 Sandberg 21W Solcelle oplader m. indbygget 10.000 mAh Powerbank

Solcelle_powerbank_oplader
ForhandlerPrisKøb_her

999 Kr.

Denne Powerbank er også en fantastisk Powerbank med Solceller. Selvom batteriet på 10000 mAh virker småt ift. den anden Solcelle Powerbank, så er det ikke noget problem. Denne Solcelle Powerbank er god til at have med på en vandretur, hvilket er der hvor vi mener den er bedst. Er man på en vandretur kan man hænge denne Solcelle Powerbank henover ryggen, hvor den hænger og opfanger solen for en. Samtidig findes en lille lomme til den hvor man kan have ens enheder mans de oplader med denne Powerbank med solceller.

3 Porte til opladning – udnyt diversitet i opladningen

Når man skal oplade, er der tit forskel på hvad man ønsker fra opladningen. Nogle ønsker at få opladt hurtigt, da man har travlt. I andre situationer er det fint at telefonen blot kan ligge lidt og oplade. Begge ting er en mulighed med denne Powerbank, da der både er en normal USB indgang, samt en USB-C indgang som oplader med hele 18 Watt.

Vurdering af Sandberg 21W Powerbank med Solceller

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Denne Solcelle Powerbank oplader er den perfekte Solcelle Powerbank til en vandretur. Man kan have den hængende på tasken, hvor den så kan opfange solen og bruge strømmen til at oplade telefonen med solcellerne. Derfor løber man aldrig tør for strøm når man er på en vandretur når man har denne Powerbank med solceller.

Fordele

 • Stort batteri på 10000 mAh
 • 2x USB udgange – Kan oplade både en tablet og telefon på samme tid
 • En total af 3 porte til opladning
 • Kan sættes på en taske eller lignende til at opfange solen
 • Lomme til at holde enheder mens de oplader
 • Lav vægt

Ulemper

 • Relativ høj pris for en 10.000 Solcelle Powerbank
ForhandlerPrisKøb_her

999 Kr.

🥉 Solcelle Powerbank 26800 mAh | 2x USB Outputs (2,1A & 1A)

Solcelle_Powerbank
ForhandlerPrisKøb_her

379 Kr.

Denne Solcelle Powerbank er den absolut mest perfekte Solcelle Powerbank til festival. Denne Solcelle Powerbank oplader har et kæmpe batteri på 26800 mAh, hvilket er mere end nok til to personer på festival i en hel uge. Udover det kan man oplade Powerbanken gennem solen hele ugen, så man løber praktisk talt aldrig tør for strøm når man er på festival.

Et mere typisk Powerbank design

Denne Solcelle Powerbank ligner langt mere end Powerbank end de to andre Solcelle Powerbanks gør. På den måde har man altså et mere normaltlignende produkt, som derfor typisk vil passe bedre til festival. Alle har Powerbanks på festival men det gælder om at have den mest optimale Powerbank på festival, her er denne Solcelle Powerbank helt klart en top konkurrent.

Vurdering af Powerbank med Solceller 26800 mAh

Eksperterne fra Powerbankguide.dk

Denne Solcelle Powerbank er en af de stærkeste Powerbanks der findes på markedet. Det gør den selvfølgelig automatisk til en af de bedste Solcelle Powerbanks der er. Det store batteri på 26800 mAh er fantastisk, og svarer til 10+ opladninger. Man løber aldrig tør for strøm så længe man har denne Powerbank med solceller.

Fordele

 • Kæmpe batteri på 26800 mAh
 • 2x USB udgange – Kan oplade både en tablet og telefon på samme tid
 • Nem at have med at gøre
 • Lækkert og minimalistisk design

Ulemper

 • Ingen USB-C port
ForhandlerPrisKøb_her

379 Kr.

Her er grunden til du burde købe en Solcelle Powerbank

Når man snakker om Powerbanks, er der efterhånden en stor mængde af firmaer som producerer Powerbanks. Der er firmaer som Anker & Trust som er nogle af de mest kendte når det kommer til Powerbanks. Markedet er kæmpe, så hvorfor lige købe en Solcelle Powerbank? Det er der mange grunde til. Størstedelen af forbrugere af Powerbanks er folk som bruger dem primært om sommeren. Det er ofte i forbindelse med festivaler eller camping. Til disse begivenheder er en Solcelle Powerbank den absolut mest optimale løsning. Når man camper eller er på festival, er man ude i solen størstedelen af tiden. Derfor har man altså mulighed for at oplade sin Powerbank i solen, hvilket er super praktisk. Man skal derfor købe en Solcelle Powerbank, hvis man har intention om at bruge sin Powerbank om sommeren til festivaler eller lignende. En Solcelle Powerbank har ofte et stort batteri, hvilket også er derfor de er gode til Outdoor Living i længere tid. Har man ikke lige hele tiden adgang til en stikkontakt, hvis man eksempelvis bor i et telt, er det smart at kunne bruge solen som sin stikkontakt. Den solcelle Powerbank fra Sandberg, som ligger på en andenplads i vores guide, er et fantastisk eksempel på en god Powerbank til outdoor living. Her har man muligheden for at have den hængende på sin taske, så man hele tiden kan opfange solen. Mange kan godt synes en Powerbank med Solceller som denne er dyr, men det skal ses som en investering. Andre Powerbanks koster penge i strøm, og er derfor hele tiden pengeslugere. Disse Powerbanks oplader sig selv gratis med solen, så derfor kommer man til at spare en del i længden. Er man mere en type som bruger ens Powerbank i hverdagen, er en Power Stone Bank måske mere optimal til dig, da de er lavet med et minimalistisk design, og er nem lige at have med i tasken. Disse Powerbanks kan man så oplade når man kommer hjem igen om aftenen. 

Hvad skal min Powerbank med solceller kunne?

Når man taler om Powerbanks med Solceller er der en del ting man skal sørge for er i orden. Først og fremmest skal man gerne sørge for der er et fint batteri til den. Det er forskelligt ud fra hvad man skal bruge sin Solcelle Powerbank til, men det er ofte til festival eller camping at en Solcelle Powerbank bliver brugt. Hertil er det perfekt at have over 10000 mAh i sit batteri, så man har mange opladninger før at batteriet skal oplades igen. Det smarte ved en Powerbank med Solceller er så at den oplader sig selv hvis man lægger den i solen, og derfor har man næsten uendeligt strøm om sommeren når man er på camping eller lignende. Udover at have et stort batteri, gælder det om at have den rigtig opladningsmetode på sin Powerbank. Mange foretrækker den simple USB stik, som folk ofte bruger til deres adaptere. Disse udgange er dog dem som oplader med mindst Watt, og er derfor slet ikke tæt på at være ligeså effektive som eksempelvis et USB-C stik. Kigger man på den tredje powerbank i vores guide, så kan man oplade med 18 Watt gennem USB-C, hvilket er ekstremt hurtigt. Dette vil kunne mærkes, og er også noget man skal holde øje med. Man skal også overveje om man vil have muligheden for at oplade trådløst, hvilket mange er fan af, da de så ikke behøver et kabel. På den måde slipper man for at bruge kabel, og oplader ofte med omkring de 10 Watt. En Powerbank med solceller er super smart til rigtig mange ting, og hvis man endnu ikke ejer en, skal man helt sikkert investere nogle penge i en.

Click to rate this post!
[i Alt: 10 Gennemsnit: 4.2]