Trust Powerbank

trust_powerbank_logo

Trust er en af verdens største elektronik og tilbehørsproducenter. Deres produktsortiment består af alt fra højtalere, tastaturer til høretelefoner – og også nogle ganske glimrende Powerbanks. Brandet og virksomheden er hollandsk, og det kommer i særlig grad til udtryk i kvaliteten af deres produkter. Den er nemlig ganske høj, samtidigt med at deres priser ligger på et niveau, hvor alle kan være med.

Test: De 3 bedste Powerbanks fra Trust

Om testen: I testen er der udvalgt tre Powerbanks som udmærker sig på forskellig vis. Vi forholder os til parametre som batteri-kvaliteteten, opladningshastigheden, funktionaliteten og designet. Samtidigt har vi udvalgt tre Powerbanks der ligger i hver priskategori. Vi konkluderer den enkelte Powerbanks egenskaber i en liste af fordele og ulemper, mens der også er indhentet minimum én forbrugers mening omkring produktet.

🥇 Trust Primo Powerbank – 10.000 mAh

trust_primo_powerbank_10000_mah
Trust’s ultra tynde model på kun 1,5 Cm. Den perfekte størrelse til inderlommen.

Pris: 199 Kr

Powerbanken her, har 10.000 mAh at gøre godt med. Det placerer batteristørrelset meget i midten i forhold til andre modeller og mærker, men er generelt den batteristørrelse som vil passe til de flestes behov. Powerbanken har særligt meget at byde på, grundet dens tykkelse som kun er på 1,5 Cm – en størrelse vi sjældent ser.

To USB-porte og én lommelygte

Denne model på 10.000 mAh, kommer 2x USB porte. Den ene er på 5W / 1A og egner sig bedst til smartphones, som iPhone 7/8. Den anden port er på 10W / 2A og er altså noget kraftigere. Denne kan oplade tablets, men også større iPhones som Xs, XR og Xs Max. Faktisk vil man opleve en hurtigere ca. dobbelt så hurtig opladning af sin iPhone, ved brug af denne port. Powerbanken kommer også med en meget handy flashlight på fronten, som vi ser lidt mere som en gimmick, men det er altid rart at have.

10.000 mAh Powerbank – den perfekte størrelse?

De seneste år har 10.000 mAh klart været den mest populære størrelse når forbrugere skal investere i en Powerbank. Grunden til at de fleste forbrugere vælger at købe Powerbanks i denne størrelse er man får lidt af hvert. Powerbanken kan oplade ens smartphone mellem 3 og 6 gange, alt afhængig af model, samtidigt med at Powerbanken ikke føles som en stor og tung klods i lommen. Powerbanken har nemlig en vægt på 230gr, hvilket er nogenlunde det samme som en iPhone 6/7/8 Plus har.

Hvor mange procent kan “Trust Primo Powerbank på 10.000 mAh”, oplade min iPhone?

iPhone 7 526% ~ 5,25 opladninger
iPhone 7 Plus 343% ~ 3,5 opladninger
iPhone 8 549% ~ 5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 336% ~ 3,25 opladninger
iPhone X367% ~ 3,5 opladninger
iPhone XR 339% ~ 3,5 opladninger
iPhone XS 377% ~ 3,75 opladninger

Pris: 199 Kr

Vurdering af Trust Primo Powerbank (10.000 mAh)

Linette, ejer selv denne Powerbank

Jeg har længe ledt efter en Powerbank der var meget tynd. Da jeg tit går med frakke, er det vigtigt for mig at den ikke kan ses mens jeg har den på mig. Med denne model får jeg lige præcis det jeg gik efter. Udover det, er Powerbanken dejlig at bruge i hverdagene frem og tilbage i den kollektive trafik – det er sjældent jeg løber tør for strøm.

Fordele

 • Tykkelse på blot 1,5 Cm
 • 1x USB porte med 2 Ampere / 10 W
 • Vægten på 230gr er en fin vægt for Powerbanks på 10.000 mAh
 • Indbygget lommelygte

Ulemper

 • Powerbanken er udelukkende lavet af plastik
 • Kan kun oplades med MicroUSB (medfølger)

🥈 Trust Primo Powerbank 4400 mAh

trust_Powerbank_prima_4400_mah
Hvad kan en Powerbank til blot 97kr byde på? Meget mere end man skulle tro!

Pris: 97 Kr

Testens mindste og klart billigste model, til blot 97 Kr. Batteriet på 4400 mAh ligger lidt i den lave ende, men det er alligevel utroligt at Trust har fået plads til batteriet i så lille en Powerbank (9 Cm x 5 cm x 2 cm)

Powerbanken man for alvor kan have med i bukselommen

Her har vi at gøre med et oplagt valg, til den forbruger som ønsker at kunne have sit batteri med over alt. Den lille størrelse på blot 9 Cm i længden og 121gr gør den både mindre og lettere end en iPhone 7/8. Hvis man som kvinde har en lille dametaske med i hverdagen eller weekenden, vil denne være en perfekt størrelse. Og glem ikke at Trust har fået plads til en lille lommelygte på fronten som de plejer at have på deres Powerbanks.

Små Powerbanks

Som det jo desværre normalt er med små Powerbanks, er der ikke plads til så mange ind- og udgange. Dette er også tilfældet her, da powerbanken blot har en USB port med 5W / 1 Ampere. Derved kan man ikke oplade en tablet, men skal man blot oplade en smartphone, vil man ikke oplade problemer.

Hvor mange gange kan en “Trust Primo 4400 mAh Powerbank” oplade min iPhone?

iPhone 7 230% ~ 2,25 opladninger
iPhone 7 Plus 188% ~ 1,75 opladninger
iPhone 8 242% ~ 2,5 opladninger
iPhone 8 Plus 148% ~ 1,5 opladninger
iPhone X160% ~ 1,5 opladninger
iPhone XR 150% ~ 1,5 opladninger
iPhone XS 166% ~ 1,5 opladninger

Pris: 97 Kr

Vurdering af Trust’s Primo Powerbank på 4400 mAh

Lars, bruger Powerbanken når han går i byen

Der er intet værre end at løbe tør for strøm under en bytur med vennerne. Samtidigt gider jeg ikke bære rundt på et stort batteri, når man render rundt i København. Her er denne Powerbank helt fin for mig, jeg får nogenlunde to opladninger ud af powerbanken med min iPhone 7 Plus.

Fordele

 • Lav vægt på 121gr.
 • Lille i størrelsen, 9 x 5 x 2 Cm
 • Billig model, hvor man får meget for pengene
 • Indbygget lommelygte på fronten

Ulemper

 • Selve Powerbanken kan kun oplades med Micro-USB
 • Opladning på 5W / 1 Ampere er meget standard

🥉 Trust Esla Powerbank (10.000 mAh) med Li-on batteri

Trust oplader
En Powerbank, der klart giver en premium oplevelse når man har den i hånden.

Pris: 299 Kr

Testens sidste Powerbank der klart er for forbrugeren der har brug for flere forskellige USB-porte, og ønsker et mere stilrent/minimalistisk design.

Qualcomm quick-charge (USB-C 3.0) – Den hurtigste Powerbank

Powerbanken kommer med Qualcomms “quick-charge” version 3.0. Dette giver en ekstremt kraftfuld opladning og kombineret med de 12W i USB-C porten, har man mulighed for at oplade sin smartphone med dobbelt hastighed, samtidigt med at tablets bliver ladt ca. 1,5x hurtigere op end normalt. Så ønsker man en hurtig opladning, er denne Powerbank den perfekte investering.

Aluminium, vægt og størrelse

Selvom 299kr, er mere end den tidligere testede Powerbank “Trust Primo 10.000 mAh”, mener vi bestemt at den er pengene værd for en gruppe af forbrugere. Man får en langt hurtigere opladning, en mere robust powerbank af aluminium og generelt et mere lækkert design. Der hvor Powerbanken er forskellig fra Trust’s andre, er størrelsen. Tykkelsen er stadig blog 1,5 Cm, mens længden og bredden er henholdsvis 13,7 Cm og 7,2 Cm. Det er altså en Powerbank der er lidt større og vejer 216 gr (lidt mere end Trust Primo Powerbank på 10.000 mAh). Ligeledes har de fjernet den indbyggede lommelygte, som ellers har været meget standard på Trust Powerbanks.

Hvor mange gange kan “Trust URBAN Omni thin på 10.000 mAh” oplade min iPhone?

iPhone 7 526% ~ 5,25 opladninger
iPhone 7 Plus 343% ~ 3,5 opladninger
iPhone 8 549% ~ 5,5 opladninger
iPhone 8 Plus 336% ~ 3,25 opladninger
iPhone X367% ~ 3,5 opladninger
iPhone XR 339% ~ 3,5 opladninger
iPhone XS 377% ~ 3,75 opladninger

Pris: 299 Kr

Vurdering af “Trust URBAN Omni (10.000 mAh)”

Lasse, festivalgænger og brugte Powerbanken over sommeren

I år havde jeg tre festivaler og derfor skulle jeg ha en Powerbank der virkelig sparker røv. Denne valgte jeg, da jeg ville have et batteri jeg kunne oplade hurtigt og som hurtigt ville give mig strøm på mobilen. Jeg er langt fra skuffet. Udover at Powerbanken oplader som Trust reklamerer med, så har den overlevet 3x festivaler i regn, slud, lave temperaturer og generelt dårlige forhold.

Fordele

 • Oplad dobbelt så hurtigt med op til 18W
 • En USB port og en USB-C port – oplad to enheder af gangen
 • Med 2.1 Ampere kan man oplade tablets effektivt.
 • Kan oplades med USB-C (meget effektivt ifht. MicroUSB)

Ulemper

 • Trust har valgt af fjerne det ellers så velkendte flashlight på fronten af Powerbanken.

Click to rate this post!
[i Alt: 2 Gennemsnit: 5]