Vælg en Powerbank med logo til virksomheden

Powerbanken er med årerne blevet et utroligt populært produkt. Ikke blot blandt forbrugere, der bruger den til rejser, campingture og andre udflugter. Også i virksomhedsregime, er en Powerbank blevet et must-have. Den er utrolig nem at have liggende i bilen, i tasken eller at tage med på forretningsrejser. Ikke nok med at man undgår at løbe tør for strøm, kan man også vælge at promovere virksomheden med en Powerbank.

Står du eller din virksomhed overfor et køb af Powerbanks til medarbejdere, bør man overveje at få en skræddersyet løsning, hvor Powerbanksne bliver lavet med eget logo.

Mange virksomheder laver alt andet materiale med logo, alt fra kuglepenne, hæfter, ringbinde og meget andet. Så hvorfor ikke lave en Powerbank med logo?

Dette kræves, hvis man ønsker en Powerbank med logo

Ønsker man et specialdesignet produkt, f.eks med eget logo, kræver det en vis kvantitet. Det har aldrig givet mening at producere et fåtal af produkter, der er specialdesignede. Hvis man ønsker Powerbanks med eget logo, skal man derfor ofte bestille en mængde på mindst 25 stks. Kan man aftage et højere antal, er der også gode muligheder for at få en lavere pris. Ofte er besparelsen fra 25 stks til 100 stks, helt op imod 10% af den samlede ordre.

Hvilken størrelse Powerbank skal man vælge?

Hvis man kan matche kvantiteten, bør det næste man kigger på, være størrelsen og designet. En Powerbank, kommer i mange forskellige varianter og størrelser, hvorfor man bør tænke sig grundigt om. Størrelsen på batteriet, betegnes som mAh, og er et udtryk for, hvor meget strøm batteriet kan lagre. Den mest normale Powerbank størrelse i dag, er på 10.000 mAh. og kan lade ca. 4-5 smartphones. Til gengæld fylder Powerbanken en del, og vil derfor være mere synlig i en bukselomme/jakkelomme. Hvis man vælger en virksomhed der specialiserer sig i promotionsprodukter og materiale som Wilke Promotion, har man mange valgmuligheder og vil kunne bladre igennem mange forskellige størrelser af Powerbanks.

Click to rate this post!
[i Alt: 0 Gennemsnit: 0]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *